Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Rådmansvången, Malmö

Bevaka Område

Sök bland 19st lediga lokaler i Rådmansvången, Malmö från fastighetsägare och uthyrare i området

19 resultat

Lediga lokaler inom Rådmansvången, Malmö

Det finns just nu 19 st lediga lokaler inom Rådmansvången och de senaste 30 dagarna har 2 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Rådmansvången?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Rådmansvången är kontorslokaler och utgör ungefär 60% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Rådmansvången.

Lediga lokaler inom Rådmansvången är i genomsnitt 395m², där den minsta lokalen är 10m² stor och den största lokalen är 3334m² stor. Därför är Rådmansvången ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 395m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 26 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Rådmansvången är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 12 st - (63%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Rådmansvången.
Antal lediga butikslokaler - 3 st - (16%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Rådmansvången

Kontorslokaler utgör ungefär 60% av den totala mängden lediga lokaler inom Rådmansvången, och det finns totalt 12 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Rådmansvången är runt 1 220m² och har en genomsnittlig månadshyra på 197 500 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Rådmansvången är 2 000 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 300 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Rådmansvången på 18%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Rådmansvången, Malmö: