Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Fosie, Malmö

Bevaka Område

Sök bland 19st lediga lokaler i Fosie, Malmö från fastighetsägare och uthyrare i området

19 resultat

Lediga lokaler inom Fosie, Malmö

Det finns just nu 19 st lediga lokaler inom Fosie och de senaste 30 dagarna har 0 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Fosie?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Fosie är kontorslokaler och utgör ungefär 70% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Fosie.

Lediga lokaler inom Fosie är i genomsnitt 180m², där den minsta lokalen är 3m² stor och den största lokalen är 5866m² stor. Därför är Fosie ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 180m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 12 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Fosie är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 13 st - (68%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Fosie.
Antal lediga butikslokaler - 2 st - (11%).
Antal lediga lagerlokaler - 2 st - (11%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Fosie

Kontorslokaler utgör ungefär 70% av den totala mängden lediga lokaler inom Fosie, och det finns totalt 13 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Fosie är runt 200m² och har en genomsnittlig månadshyra på 22 500 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Fosie är 1 400 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 1 400 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Fosie på 0%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Fosie, Malmö: