Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Vasastaden, Linköping

Bevaka Område

Sök bland 2st lediga lokaler i Vasastaden, Linköping från fastighetsägare och uthyrare i området

2 resultat

Lediga lokaler inom Vasastaden, Linköping

Det finns just nu 2 st lediga lokaler inom Vasastaden och de senaste 30 dagarna har 0 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Vasastaden?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Vasastaden är kontorslokaler och utgör ungefär 100% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Vasastaden.

Lediga lokaler inom Vasastaden är i genomsnitt 135m², där den minsta lokalen är 36m² stor och den största lokalen är 233m² stor. Därför är Vasastaden ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 135m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 9 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Vasastaden är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 2 st - (100%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Vasastaden.
Antal lediga butikslokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Vasastaden

Kontorslokaler utgör ungefär 100% av den totala mängden lediga lokaler inom Vasastaden, och det finns totalt 2 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Vasastaden är runt 130m² och har en genomsnittlig månadshyra på 17 900 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Vasastaden är 1 600 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 1 600 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Vasastaden på 0%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Vasastaden, Linköping: