Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Tannefors, Linköping

Bevaka Område

Sök bland 3st lediga lokaler i Tannefors, Linköping från fastighetsägare och uthyrare i området

3 resultat

Lediga lokaler inom Tannefors, Linköping

Det finns just nu 3 st lediga lokaler inom Tannefors och de senaste 30 dagarna har 0 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Tannefors?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Tannefors är butikslokaler och utgör ungefär 30% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Tannefors.

Lediga lokaler inom Tannefors är i genomsnitt 199m², där den minsta lokalen är 10m² stor och den största lokalen är 315m² stor. Därför är Tannefors ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 199m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 13 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Tannefors är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 1 st - (33%).
Antal lediga butikslokaler - 1 st - (33%).
Antal lediga lagerlokaler - 1 st - (33%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Tannefors

Kontorslokaler utgör ungefär 30% av den totala mängden lediga lokaler inom Tannefors, och det finns totalt 1 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Tannefors är runt 320m² och har en genomsnittlig månadshyra på 31 500 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Tannefors är 1 200 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 1 200 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Tannefors på 0%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Tannefors, Linköping: