Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Hackefors, Linköping

Bevaka Område

Sök bland 4st lediga lokaler i Hackefors, Linköping från fastighetsägare och uthyrare i området

4 resultat

Lediga lokaler inom Hackefors, Linköping

Det finns just nu 4 st lediga lokaler inom Hackefors och de senaste 30 dagarna har 0 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Hackefors?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Hackefors är butikslokaler och utgör ungefär 30% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Hackefors.

Lediga lokaler inom Hackefors är i genomsnitt 207m², där den minsta lokalen är 10m² stor och den största lokalen är 600m² stor. Därför är Hackefors ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 207m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 13 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Hackefors är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 1 st - (25%).
Antal lediga butikslokaler - 1 st - (25%).
Antal lediga lagerlokaler - 1 st - (25%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Hackefors

Kontorslokaler utgör ungefär 30% av den totala mängden lediga lokaler inom Hackefors, och det finns totalt 1 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Hackefors är runt 600m² och har en genomsnittlig månadshyra på 60 000 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Hackefors är 1 200 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 1 200 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Hackefors på 0%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Hackefors, Linköping: