Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Linköping

Bevaka Område

Sök bland 11st lediga lokaler i Linköping från fastighetsägare och uthyrare i området

11 resultat

Lediga lokaler inom Linköping

Det finns just nu 11 st lediga lokaler inom Linköping och de senaste 30 dagarna har 0 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Linköping?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Linköping är kontorslokaler och utgör ungefär 70% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Linköping.

Lediga lokaler inom Linköping är i genomsnitt 260m², där den minsta lokalen är 36m² stor och den största lokalen är 803m² stor. Därför är Linköping ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 260m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 17 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Linköping är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 8 st - (73%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Linköping.
Antal lediga butikslokaler - 3 st - (27%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Linköping

Kontorslokaler utgör ungefär 70% av den totala mängden lediga lokaler inom Linköping, och det finns totalt 8 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Linköping är runt 260m² och har en genomsnittlig månadshyra på 33 000 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Linköping är 1 500 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 1 600 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Linköping på 10%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Linköping: