Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Göteborg

Bevaka Område

Sök bland 300st lediga lokaler i Göteborg från fastighetsägare och uthyrare i området

300 resultat

Lediga lokaler inom Göteborg

Det finns just nu 149 st lediga lokaler inom Göteborg och de senaste 30 dagarna har 8 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Lediga lokaler i Göteborg väl anpassade för er verksamhet

En arbetsplats med ljus, god teknik, plats för möten och närhet till kommunikationer, det låter bra, men var finns den? Faktum är att det inte alltid är helt enkelt att finna lediga lokaler Göteborg kan erbjuda, och det särskilt när man har särskilda krav om lokalens läge och utformning. Men den goda nyheten är att Göteborgs lediga kontor är attraktiva och man kan se en fin variation vad gäller storlek på lokalerna. Hos oss så finner ni objekten som fortfarande är aktuella samt detaljerad information som hjälper er att hitta er nya arbetsplats snabbare.

Lediga lokaler Göteborg har just nu

I och med att vakansen i staden är så pass låg så gäller det verkligen att hänga med, för när en lokal väl blir tillgänglig så finns det många som är intresserade. För oss så är uppdateringar viktiga och vi gör vårt bästa för att enbart erbjuda information om objekt som faktiskt är relevanta. Det här är vi ensamma om och det är något som vi får stor uppskattning för av företag som behöver få snabba svar och tydlig information. De lediga lokaler Göteborg har just nu finns representerade här hos oss, och vi hjälper också till med smidig bevakning som ger uppdaterad information via email om nya objekt så snart som den finns tillgänglig.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Göteborg?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Göteborg är kontorslokaler och utgör ungefär 80% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Göteborg.

Lediga lokaler inom Göteborg är i genomsnitt 343m², där den minsta lokalen är 5m² stor och den största lokalen är 25000m² stor. Därför är Göteborg ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 343m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 22 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Göteborg är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 115 st - (77%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Göteborg.
Antal lediga butikslokaler - 6 st - (4%).
Antal lediga lagerlokaler - 7 st - (5%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

En bra och hälsosam arbetsmiljö

Idag så kan man ställa krav på kontorslokaler. När kontor uthyres i Göteborg så rör det sig ofta om renoverade lokaler där man får viktiga bitar som ren luft, gott om ljus och andra detaljer som bidrar till arbetsro. Med tanke på att staden har en ganska varierad kultur vad gäller branscher så är det heller inte så konstigt att man kan vara specifik med det stöd som den nya arbetsplatsen ska ge. Det finns till exempel möjligheter till kontorslokaler som hänger samman med lagerlokaler och som gör det enkelt att sköta leveranser både från och till företaget.
Man kan också se på lediga kontor i Göteborg som erbjuder en planlösning som kan passa bra för mindre verksamheter såväl som för företag med behov av över hundra arbetsplatser. Rum som är väl anpassade till kontorslandskap har en layout och struktur som gör att man får ljus och gott om luft var man än befinner sig, och det är något som eftersöks av verksamheter som föredrar att jobba i grupp på detta vis.
Låt oss inte förglömma att arbetskulturen mår bra av utrymmen som är till för rekreation och återhämtning. Då moderna kontor uthyres i Göteborg så kan man räkna med att det även finns plats för gemensamma måltider, fikapauser och så möten och samtal i väl anpassade möteslokaler. Synlighet varvas med insynsskydd för att skapa perfekt harmoni och god balans på arbetsplatsen.

Med tanke på läge och kommunikationer

För den som inte är så insatt i Göteborgs karta så kan det vara bra att veta att områden med lediga lokaler också har goda kommunikationer. Man kan lätt ta sig fram med bil och lokaltrafik. Dessutom så har staden utmärkta lösningar för resor med tåg, bil och flyg till andra städer i Sverige och vidare till kontinenten. Vad gäller butikslokaler så är det förstås så att de liksom många kontor ligger centralt eller i shoppingdistrikt, och då kan man dra stor nytta av nyare lösningar för parkering som gör staden bättre tillgänglig även då man rör sig mot centrum och mer trafikerade delar.
Vi hjälper gärna till med mer information om läge. Om ni finner lediga lokaler i Göteborg hos oss som passar er vad gäller storlek och pris så är det av stor vikt att ni betänker hur läget kommer att fungera för er verksamhet. Exportföretag kan vara intresserade av att komma närmre Göteborgs hamn som är Norden största, medan industriföretag kan föredra specifika industriområden som erbjuder den logistik som verksamheten kräver.

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Göteborg

Kontorslokaler utgör ungefär 80% av den totala mängden lediga lokaler inom Göteborg, och det finns totalt 115 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Göteborg är runt 340m² och har en genomsnittlig månadshyra på 42 800 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Göteborg är 1 200 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 500 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Göteborg på 104%.

Hyra kontor med modern utrustning

Då man väljer ett av de kontorshotell Göteborg har så kan man förstås räkna med att få den tekniska support som krävs. Det här gäller allt från hur entré med kodlås för anställda och porttelefon för besökare fungerar till tekniska lösningar för datorer, intranät och internet. Det här är något som kan påverka det hyra kontor i Göteborg pris som man får och det är faktiskt rimligt. Om man kan få hjälp med tekniska uppdateringar så spar det mycket tid, och idag finns det knappast ett svenskt företag som inte förlitar sig på att den moderna tekniken fungerar som den ska, och det ska den göra så snart som man drar igång verksamheten i de nya lokalerna i kontorshotellet!
Man kan förstås även kräva en hel del av lediga kontor Göteborg har där man inte får kontorshotellservicen. För att kunna flytta verksamheten på ett smidigt sätt eller starta det nya företaget på rätt fot så gäller det att kontoret är väl utformat för de behov som finns och att man slipper problem med sladdar över golv, bristande eller för starka ljuskällor, och annat som påverkar det dagliga arbetet i lokalen.

Rätt val för god produktivitet och trivsel

Oavsett om man är ute efter att hyra kontor Göteborg erhåller eller om man behöver en stor industrilokal nära hamnen så är det viktigt att man väljer rätt. Den största delen av lediga lokaler i Göteborg är kontorslokaler men man kan även finna lagerlokaler, industrilokaler och lokaler för andra ändamål som till exempel festlokaler. Därmed så kan man absolut vara noga och ställa höga krav. Har man lite mer tid på sig så kan det vara en fördel, men just nu så finns det många goda alternativ så chansen är god att ni kommer att finna rätt plats och lokal för er här hos oss redan idag.
Innan ni bläddrar bland objekt och kontaktar oss för mer information eller visning så kan det vara klokt att lite kortfattat spalta ner de krav som finns. Ju mer ni vet om era behov desto enklare blir det för oss att avgöra om vi har något som är av intresse för er. Göteborgs lediga lokaler är flexibla och erbjuder många viktiga finesser som lägger grunden till en arbetsplats där man får god produktivitet såväl som stor trivsel för anställda och besökare.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Göteborg:

Kontorshyra
400
7500