Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Stampen, Göteborg

Bevaka Område

Sök bland 2st lediga lokaler i Stampen, Göteborg från fastighetsägare och uthyrare i området

2 resultat

Lediga lokaler inom Stampen, Göteborg

Det finns just nu 2 st lediga lokaler inom Stampen och de senaste 30 dagarna har 0 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Stampen?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Stampen är kontorslokaler och utgör ungefär 100% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Stampen.

Lediga lokaler inom Stampen är i genomsnitt 444m², där den minsta lokalen är 10m² stor och den största lokalen är 700m² stor. Därför är Stampen ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 444m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 29 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Stampen är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 2 st - (100%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Stampen.
Antal lediga butikslokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Stampen

Kontorslokaler utgör ungefär 100% av den totala mängden lediga lokaler inom Stampen, och det finns totalt 2 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Stampen är runt 440m² och har en genomsnittlig månadshyra på 77 700 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Stampen är 2 100 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 100 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Stampen på 0%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Stampen, Göteborg: