Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Nordstaden, Göteborg

Bevaka Område

Sök bland 22st lediga lokaler i Nordstaden, Göteborg från fastighetsägare och uthyrare i området

22 resultat

Lediga lokaler inom Nordstaden, Göteborg

Det finns just nu 22 st lediga lokaler inom Nordstaden och de senaste 30 dagarna har 4 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Nordstaden?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Nordstaden är kontorslokaler och utgör ungefär 60% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Nordstaden.

Lediga lokaler inom Nordstaden är i genomsnitt 220m², där den minsta lokalen är 5m² stor och den största lokalen är 1262m² stor. Därför är Nordstaden ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 220m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 14 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Nordstaden är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 14 st - (64%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Nordstaden.
Antal lediga butikslokaler - 2 st - (9%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Nordstaden

Kontorslokaler utgör ungefär 60% av den totala mängden lediga lokaler inom Nordstaden, och det finns totalt 14 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Nordstaden är runt 290m² och har en genomsnittlig månadshyra på 58 700 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Nordstaden är 1 500 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 500 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Nordstaden på 63%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Nordstaden, Göteborg: