Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Lindholmen, Göteborg

Bevaka Område

Sök bland 4st lediga lokaler i Lindholmen, Göteborg från fastighetsägare och uthyrare i området

4 resultat

Lediga lokaler inom Lindholmen, Göteborg

Det finns just nu 4 st lediga lokaler inom Lindholmen och de senaste 30 dagarna har 1 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Lindholmen?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Lindholmen är kontorslokaler och utgör ungefär 80% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Lindholmen.

Lediga lokaler inom Lindholmen är i genomsnitt 419m², där den minsta lokalen är 141m² stor och den största lokalen är 760m² stor. Därför är Lindholmen ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 419m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 27 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Lindholmen är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 3 st - (75%). Det vill säga, en hög andel kontorslokaler inom Lindholmen.
Antal lediga butikslokaler - 1 st - (25%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Lindholmen

Kontorslokaler utgör ungefär 80% av den totala mängden lediga lokaler inom Lindholmen, och det finns totalt 3 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Lindholmen är runt 490m² och har en genomsnittlig månadshyra på 97 600 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Lindholmen är 1 000 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 400 kr/kvm/år, det är alltså en relativt hög skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Lindholmen på 153%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Lindholmen, Göteborg: