Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Kvillebäcken, Göteborg

Bevaka Område

Sök bland 17st lediga lokaler i Kvillebäcken, Göteborg från fastighetsägare och uthyrare i området

17 resultat

Lediga lokaler inom Kvillebäcken, Göteborg

Det finns just nu 17 st lediga lokaler inom Kvillebäcken och de senaste 30 dagarna har 5 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Kvillebäcken?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Kvillebäcken är kontorslokaler och utgör ungefär 40% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Kvillebäcken.

Lediga lokaler inom Kvillebäcken är i genomsnitt 246m², där den minsta lokalen är 7m² stor och den största lokalen är 5301m² stor. Därför är Kvillebäcken ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 246m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 16 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Kvillebäcken är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 7 st - (41%).
Antal lediga butikslokaler - 6 st - (35%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 4 st - (24%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Kvillebäcken

Kontorslokaler utgör ungefär 40% av den totala mängden lediga lokaler inom Kvillebäcken, och det finns totalt 7 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Kvillebäcken är runt 30m² och har en genomsnittlig månadshyra på 3 300 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Kvillebäcken är 1 300 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 1 300 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Kvillebäcken på 0%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Kvillebäcken, Göteborg: