Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lediga lokaler att hyra inom Gårda, Göteborg

Bevaka Område

Sök bland 2st lediga lokaler i Gårda, Göteborg från fastighetsägare och uthyrare i området

2 resultat

Lediga lokaler inom Gårda, Göteborg

Det finns just nu 2 st lediga lokaler inom Gårda och de senaste 30 dagarna har 0 nya lediga lokaler blivit tillgängliga för uthyrning.

Vilken typ av lediga lokaler finns tillgängliga inom Gårda?

Majoriteten av de lediga lokalerna som finns tillgängliga för uthyrning inom Gårda är butikslokaler och utgör ungefär 50% av de lediga lokaler som hyrs ut inom Gårda.

Lediga lokaler inom Gårda är i genomsnitt 600m², där den minsta lokalen är 224m² stor och den största lokalen är 975m² stor. Därför är Gårda ett bra område för företag att hitta lokaler omkring 600m² eller för företag som är i behov av utrymme för ungefär 40 st medarbetare.

Fördelning av olika typer av lediga lokaler inom Gårda är för tillfället:
Antal lediga kontorslokaler - 1 st - (50%).
Antal lediga butikslokaler - 1 st - (50%).
Antal lediga lagerlokaler - 0 st - (0%).
Antal lediga industrilokaler - 0 st - (0%).

Marknaden för lediga kontorslokaler inom Gårda

Kontorslokaler utgör ungefär 50% av den totala mängden lediga lokaler inom Gårda, och det finns totalt 1 st lediga kontorslokaler att hyra för tillfället i området.

Den genomsnittliga lediga kontorslokalen som finns tillgänglig för uthyrning inom Gårda är runt 220m² och har en genomsnittlig månadshyra på 39 200 kr/mån. Den lägsta hyresnivån för kontorslokaler inom Gårda är 2 100 kr/kvm/år och den högsta hyresnivån är 2 100 kr/kvm/år, det är alltså en relativt låg skillnad mellan den lägsta och högsta hyresnivån inom Gårda på 0%.

Snabblänkar till olika lediga lokaler inom Gårda, Göteborg: