Få hjälp

1096 lediga rum på kontorshotell att hyra i Stockholm

Jämför bland över 1096 kontor på 67 kontorshotell i Stockholm. Vi har samlat alla lediga kontor på Stockholms kontorshotell på ett och samma ställe. Boka en visning direkt eller ta kontakt med våra kontorsexperter så hjälper vi er se över marknaden kostnadsfritt!

The Works Kungsholmen

Strandbergsgatan 61, Kungsholmen, Stockholm

Ljusa lokaler
hundvänligt

67 lediga kontor just nu

The Works på Kungsholmen ligger vid Hornsbergs Strand med närhet till kommunikationer, restauranger och ett trevligt promenadstråk längs med vattnet. Här finns kontor för allt från enmansbolag till större företag som önskar egna kontorsrum.

The Works Medborgarplatsen

Medborgarplatsen 25, Södermalm, Stockholm

Nära kommunikationer
Ljusa lokaler

28 lediga kontor just nu

The works kontorshotell på Medborgarplatsen är en stor och ljus anläggning, där ni har möjlighet att anpassa kontorslösningen efter era egna önskemål och behov. Ligger ett stenkast från restauranger, butiker och kommunikationer.

iOffice Kungsgatan 37

Kungsgatan 37, City, Stockholm

Stor terrass
Daglig frukost

2 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 37 erbjuder olika kontorslösningar i form av flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt konto. Här trivs bolag som är mellan 1-12 anställda bäst och som kräver en central adress och förstklassig service.

Brygghuset

Norrtullsgatan 12N, Vasastan, Stockholm

Historisk byggnad
Modern inredning

9 lediga kontor just nu

Brygghusets kontorshotell ligger vid livfulla Odenplan och erbjuder kontorsrum för 2-12 personer samt arbetsplatser i öppen yta. Tillgång till flera mötesrum och telefonrum samt gemensamma ytor. Varje fredag serveras det frukost.

iOffice Kungsgatan 64

Kungsgatan 64, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

46 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 64 är en modern och fräsch anläggning som erbjuder flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Här finns flera mötes- och konferensrum, lounger, telefonrum och gemensamt kök.

The Works Slakthusområdet

Livdjursgatan 4, Globen, Stockholm

Gratis mötesrum
Nära kommunikationer

22 lediga kontor just nu

The Works kontorshotell i Slakthusområdet vid Globen är en 1800 kvm stor nyöppnad anläggning som erbjuder kontorsrum för företag i alla storlekar. Fri tillgång till mötesrum och tillgång till parkering i området. Närhet till kommunikationer och bra bilvägar in till centrala Stockholm.

iOffice Kungsgatan 60

Kungsgatan 60, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

5 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Kungsgatan 60 ligger i en vacker fastighet från sekelskiftet och erbjuder kontorslösningar i form av arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Det som utmärker denna anläggning är den pampiga inglasade ljusgården.

iOffice Vasagatan 10

Vasagatan 10, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

10 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Vasagatan är ett attraktivt företagsläge mitt i centrala Stockholm. Här erbjuds flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor, med tillgång till mötes- och konferensrum, lounger och gemensamt kök.

DG97 Drottninggatan 97

Drottninggatan 97, Vasastan, Stockholm

Familjärt
Gym

12 lediga kontor just nu

Kontorshotellet DG97 erbjuder privata kontor i olika storlekar fördelat över totalt 570 kvm. Här sitter man centralt intill Observatorielunden med närhet till många bra lunchrestauranger. Här råder en familjär stämning och de har ofta trevliga AWs för medlemmar.

iOffice Vasagatan 12

Vasagatan 12, City, Stockholm

Terrass
Centralt läge

6 lediga kontor just nu

iOffice kontorshotell på Vasagatan 12 har ett attraktivt företagsläge mitt i centrala Stockholm. Här erbjuds flexibla arbetsplatser i delat rum, eget kontorsrum eller virtuellt kontor. Ni får tillgång till mötes- och konferensrum, lounger och gemensamt kök.

Nybrogatan Business Center Nybrogatan 6

Nybrogatan 6, Östermalm, Stockholm

Historisk byggnad
Familjärt

3 lediga kontor just nu

Nybrogatan Business Center på Nybrogatan 6 på Östermalm ligger i en fastighet från 1920-talet. Här finns kontorsrum i olika storlekar och karaktärer, med vackra trägolv och spröjsade fönster. Det finns också möjlighet att anpassa ytorna efter era behov.

7A Posthuset, Vasagatan 28

Vasagatan 28, City, Stockholm

Centralt
Lösningar för stora företag

72 lediga kontor just nu

Ett måste-se. Välkommen till en historisk byggnad med moderna kontorsytor i nyrenoverat skick. I Posthuset erbjuder 7A flexibla kontorslösningar med fullservice och arbetsplatser i Stockholms mest attraktiva affärsområde mitt i city, endast några meter från centralstationen.

iOffice Olof Palmes Gata 11

Olof Palmes gata 11, City, Stockholm

Modern inredning
Centralt läge

93 lediga kontor just nu

Prisvärda och populära iOffice nya kontorshotell på Olof Palmes gata 11 intill Hötorget. iOffice är en fullserviceoperatör med kostnadseffektiva och flexibla kontor med goda möjligheter till anpassningar samt bra tillgång på mötes- och konferensrum.

Fabriken Rökerigatan 20

Rökerigatan 20, Globen, Stockholm

Historisk byggnad
Podd- och inspelningsstudio

2 lediga kontor just nu

Fabriken kontorshotell i Slakthusområdet vid Globen erbjuder allt från privata kontor till flexplatser i öppet landskap. Som hyresgäst erbjuds du fullservice med bl.a reception, mötesrum och loungeytor. Här finns också möjlighet till lastkaj och privata entréer.

WeWork Regeringsgatan 29

Regeringsgatan 29, City, Stockholm

Attraktivt läge
Modernt

2 lediga kontor just nu

WeWorks kontorshotell på Regeringsgatan ligger precis ovanför Gallerian. Med sin takhöjd, glasgolv och inomhusträd är detta en unik anläggning. Här finns främst kontor för de lite större företagen - allt från enskilda kontorsplatser till större rum.

Nybrogatan Business Center Nybrogatan 34

Nybrogatan 34, Östermalm, Stockholm

Sekelskiftesbyggnad
Högt till tak

6 lediga kontor just nu

Nybrogatan Business Center på Nybrogatan 34 på Östermalm är ett modernt kontorshotell i en anrik byggnad. Här finns kontorsrum i storlekar mellan 6 och 75 kvm och alla rummen har en egen karaktär.

The Works Arenastaden

Gårdsvägen 8, Solna, Solna

Modern inredning
Terass

30 lediga kontor just nu

The works kontorshotell i Arenastaden i Solna är en stor och ljus anläggning, som ligger nära Mall of Scandinavia. Här finns möjlighet att anpassa kontorslösningen efter era egna önskemål och behov. Nära kommunikationer samt tillgång till parkering.

Quick Office Mälarhöjden

Västertorpsvägen 135, Söderort, Stockholm

Gratis mötesrum
Prisvärt

3 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Mälarhöjden erbjuder kontorsrum och flexibla platser i nyrenoverad fastighet. Här råder en trivsam miljö och det är hög nivå på servicen. Närhet till bilväg och kommunikationer.

KG10 Kungsgatan 8

Kungsgatan 8, City, Stockholm

Attraktivt läge
Modern inredning

78 lediga kontor just nu

KG10 kontorshotell på Kungsgatan, mitt i centrala Stockholm erbjuder flexibla platser i öppen yta eller eget kontorsrum. Alla rummen har fullt utrustade arbetsplatser och erbjuder full service på alla nivåer. De lägger stort fokus på atmosfär, läge och säkerhet.

United Spaces Torsgatan 26

Torsgatan 26, Vasastan, Stockholm

Historisk byggnad
Ljusa lokaler

17 lediga kontor just nu

United Spaces kontorshotell på Torsgatan erbjuder flexibla kontorslösningarlösningar med allt från day pass till egna större kontorsrum. Tillgång till mötesrum i olika storlekar, föreläsningssal samt möjlighet att hyra ljudutrustning för t.ex podcastinspelning.

The Works Frihamnen

Frihamnsgatan 30, Östermalm, Stockholm

Hög takhöjd
Nära kommunikationer

2 lediga kontor just nu

The Works kontorshotell i Frihamnen är en ljus anläggning som erbjuder allt från enskilda arbetsplatser till privata kontorsrum. I området finns både grönområde och ett stort utbud av restauranger. Nära kommunikationer samt möjlighet att hyra parkeringsplats.

iOffice Drottninggatan 33

Drottninggatan 33, City, Stockholm

Modern inredning
Daglig frukost

2 lediga kontor just nu

iOffice Drottninggatan 33 är ett helt nytt kontorshotell som erbjuder flexibla arbetsplatser eller egna kontorsrum, fördelat på 2200 kvm på två våningsplan. Precis som på deras övriga anläggningar ingår förstklassig service, frukost och tillgång till mötesrum.

C/O Sjöängsvägen 19

Sjöängsvägen 17, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

68 lediga kontor just nu

C/O's senaste kontorshotell i närheten av deras tidigare anläggning i Sollentuna på Sjöängsvägen. En nyrenoverat och fin anläggning som öppnade under 2021. Ett prisvärt alternativ med ergonomiskt möblerade kontor och fri tillgång till mötesrum.

7A Odenplan, Norrtullsgatan 6

Norrtullsgatan 6, Vasastan, Stockholm

Nära kommunikationer
Parkeringsgarage

9 lediga kontor just nu

Hos 7A på Odenplan finns ljusa kontorsrum och goda konferensmöjligheter som passar små och medelstora företag. Som hyresgäst har du tillgång till samtliga anläggningar i centrala Stockholm och ni kan byta till större lokaler eller växla ner vid behov om förutsättningarna förändras.

FastOffice Johanneslundsvägen 12

Johanneslundsvägen 12, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Innergård
Ljusa lokaler

36 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby har kontorsrum med en härlig atmosfär med högt i tak, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och trevliga ytskikt. I hyran ingår fri tillgång till mötesrum samt fritt nyttjande av deras gym som ligger i fastigheten.

Quality Office Varuvägen 9

Varuvägen 9, Söderort, Stockholm

Terrass
Prisvärt

10 lediga kontor just nu

Quality Office kontorshotell i Älvsjö företagspark erbjuder kontorsrum och flexibla platser i ljusa lokaler. Tillgång till gemensamma ytor, pentryn och lounger samt möjlighet att hyra lager och förråd.

No18 Centralplan 15

Centralplan 15, City, Stockholm

Modern inredning
Centralt läge

22 lediga kontor just nu

No 18 på Centralplan är ett exklusivt men hemtrevlig kontorshotell som erbjuder både flexibla kontorsplatser i öppna ytor och egna kontorsrum. Tillgång till mötes- och konferensrum, businesslounge, eventrum samt bistro

C/O Bredden

Kanalvägen 10, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Modern inredning
Prisvärt

9 lediga kontor just nu

FastOffice Finlandsgatan 36

Finlandsgatan 36, Kista, Stockholm

Nära naturreservat
Nära kommunikationer

8 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell Kista Bright är en kostnadseffektiv och flexibel anläggning där ni som hyresgäster får både service och nätverksmöjligheter. Anläggningen ligger centralt i Kista, med både restauranger, service och kommunikationer nära.

Hagalunds Kontorshotell, Industrivägen 19

Industrivägen 19, Solna, Solna

Prisvärt
Gratis mötesrum

27 lediga kontor just nu

Hagalunds Kontorshotell i Solna är en modern anläggning med kontorsrum i flera olika storlekar, från 5 till 62 kvm. Här råder en kreativ, inspirerande och personlig atmosfär där ni kan arbeta och nätverka med ett flertal företag inom olika branscher.

QuickOffice Kista

Torshamnsgatan 27, Kista, Stockholm

Modern inredning
Konferensmöjligheter

30 lediga kontor just nu

QuickOffice nyöppnade kontorshotell i Kista är en kreativ arbetsplats i det stora komplexet a:place. Här finns möjlighet att hyra kontorsrum för upp till 12 personer samt flexibla coworkingplatser och ni har även tillgång mötesrum, telefonrum och gemensam lounge.

Quick Office Stjärntorget 2

Stjärntorget 2, Solna, Solna

Modern inredning
Prisvärt

2 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Solna är en modern och hemtrevlig anläggning som erbjuder kontorsrum och coworking i en unik miljö, med hög nivå på design. Tillgång till mötesrum, stor lounge och aktivitetshörna.

WeWork Malmskillnadsgatan 32

Malmskillnadsgatan 32, City, Stockholm

Attraktivt läge
Terrass

15 lediga kontor just nu

WeWork Malmskillnadsgatan är ett kontorshotell med kreativ anda på en dynamisk adress. Här finns framförallt kontorslösningar för de lite mindre företagen - allt från enskilda kontorsplatser till större kontorsrum.

FastOffice Johanneslundsvägen 2

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Gratis mötesrum

11 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby erbjuder kostnadseffektiva kontorsrum i olika storlekar i en modern anläggning med exklusiva materialval. I närområdet finns ett stort serviceutbud och det är nära till kommunikationer samt lättillgängligt med bil.

TäbyKontoret

Stora Marknadsvägen 15, Täby, Täby

Utsikt
Ljusa lokaler

22 lediga kontor just nu

TäbyKontoret är ett nyöppnat kontorshotell på våning 11 i Täby Galleria. I ljusa och moderna lokaler finns möjlighet att hyra flexibla kontorsplatser eller egna möblerade kontorsrum.

Quick Office Danderyd

Svärdvägen 21, Danderyd, Danderyd

Ljusa lokaler
Innergård

6 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Mörby centrum, Danderyd erbjuder ljusa kontorsytor på tre plan. Här finns möjlighet att hyra egna kontorsrum eller flexibla platser i coworkingyta. Tillgång till mötesrum med plats för upp till 70 personer.

Metropole Brännkyrkagatan 103b

Brännkyrkagatan 103b, Södermalm, Stockholm

Medieindustrin
Kreativt

2 lediga kontor just nu

Metrolpole vid Zinkensdamm är ett kontorshotell för frilansare, företag och entreprenörer inom medieindustrin. Här kan ni hyra kontorsrum i varierande storlek, från ca 10 till 40 kvm. Området erbjuder närhet till tunnelbana, restauranger, caféer och matbutiker.

Business Lounge Uppfinnargränd 5

Uppfinnargränd 5, Nacka, Nacka

Historisk byggnad

13 lediga kontor just nu

Kontorshotell som erbjuder kontorsplatser och privata kontorsrum i det gamla industriella Pumphuset i Järla Sjö. Som hyresgäster har ni tillgång till modernt utrustade mötes- och konferenslokaler, och i byggnaden finns även café och frisersalong.

C/O Sjöängsvägen 6

Sjöängsvägen 6, Sollentuna, Sollentuna

Prisvärt
Gratis mötesrum

13 lediga kontor just nu

Hos C/O kontorshotell i Sollentuna erbjuds rum som passar de allra flesta. Här finns allt från öppna platser i landskap till helt egna kontorsrum och ni har fri tillgång till mötesrum. Bra parkeringsmöjligheter och nära till pendeltåg och buss.

FastOffice Finlandsgatan 10

Finlandsgatan 10, Kista, Stockholm

Nära naturreservat
Nära kommunikationer

2 lediga kontor just nu

FastOffice kontorshotell i Kista är stället för er som söker en kostnadseffektiv och flexibel kontorslösning. Anläggningen ligger centralt i Kista, nära restauranger, service och kommunikationer. I närområdet ligger även Kista Galleria samt grönområde.

C/O Handenterminalen 6

Handenterminalen 6, Söderort, Haninge

Prisvärt
Gratis mötesrum

22 lediga kontor just nu

Här erbjuds rum som passar de flesta. Allt från platser i öppna landskap och lounger till privata låsbara rum. Flytta in och börja arbeta direkt - C/O tar hand om resten!

Business Lounge Götgatan 78

Götgatan 78, Södermalm, Stockholm

Nära kommunikationer
Utsikt

3 lediga kontor just nu

Coworking i Skatteskrapan på Götgatan. Här erbjuder de olika kontorsalternativ från bottenvåningen ända upp till den 21:a våningen. Här finns tillgång till konferens- och mötesrum, projektrum, medlemslounge, coworkingplatser samt ett välsorterat café.

C/O Handenterminalen 5

Handenterminalen 5, Söderort, Haninge

Prisvärt
Gratis mötesrum

7 lediga kontor just nu

På C/O kontorshotell i Haninge finns kontorsplatser som passar de flesta - allt från lounge-platser till egna privata rum. All tänkbar service ingår i hyran, inklusive fri tillgång till mötesrum. Här arbetar ni alltid i en kreativ och stimulerande arbetsmiljö.

Quick Office Drottninggatan 86

Drottninggatan 86, City, Stockholm

Sekelskiftsbyggnad
Mysigt

2 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell på Drottninggatan ligger mitt i Stockholm City. Här finns både privata kontorsrum och arbetsplatser i öppna coworking-ytor, i en vacker sekelskiftesbyggnad.

Sanna Office Hub, Vendevägen 89

Vendevägen 89, Danderyd, Danderyd

Podd- och inspelningsstudio
Gym

1 lediga kontor just nu

Sanna Office Hub kontorshotell i Danderyd erbjuder mobila kontorsplatser, fast kontorsplats i öppet landskap och eget kontorsrum. Tillgång till mötesrum, tysta rum för till exempel telefonsamtal eller podcastinspelning samt inspelningsstudio för film.

7A Centralen, Vasagatan 7

Vasagatan 7, City, Stockholm

Centralt läge
Modern inredning

11 lediga kontor just nu

Det är svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt nya kontor. Här jobbar ni i moderna lokaler med stora allmänna ytor, grönskande innergård och ett generöst ljusinsläpp – med panoramautsikt över myllret på Vasagatan.

C/O Torshamnsgatan 35

Torshamnsgatan 35, Kista, Stockholm

Gym
Prisvärt

5 lediga kontor just nu

C/O kontorshotell i Kista samlar de allra flesta typer av företag. Här erbjuds privata rum och skrivbord i öppna landskap med tillgång till gym, omklädningsrum, bemannad reception, cykelrum och parkeringsmöjligheter.

Quality Office Hammarby Fabriksväg 23

Hammarby Fabriksväg 23, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Ljusa lokaler
Prisvärt

1 lediga kontor just nu

Quality Office i Hammarby Sjöstad är ett modernt kontorshotell som har arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Tillgång till mötesrum samt möjlighet att hyra lager och förråd. Här finns även tillgång till lastkaj och lasthiss.

Fabriken Virkesvägen 3

Virkesvägen 3, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Historisk byggnad
Ljusa lokaler

1 lediga kontor just nu

Fabrikens kontorshotell Glasfabriken är just en gammal glasfabrik, som nu renoverats för att bli en hybrid mellan fast och flexibelt mellanstort kontor. Här finns större, ljusa, kontorsrum med egna toaletter, egen ingång, kök, mötesrum samt en riktigt bra service.

Convendum Spårvagnshallarna

Birger Jarlsgatan 57, Vasastan, Stockholm

Modern inredning
Bra service

120 lediga kontor just nu

Under 2023 öppnar Convendum i de ikoniska Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57. Precis på gränsen till Vasastan och Östermalm är det här kontoret perfekt positionerat för er som behöver jobba nära pulsen från city.

Quality Office Vikdalsgränd 10 A

Vikdalsgränd 10 A, Nacka, Nacka

Prisvärt

13 lediga kontor just nu

Quality Office i Nacka är ett modernt kontorshotell i tre våningsplan där ni kan hyra arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Tillgång till kök, lounge, mötes- och konferensrum, parkeringsplatser och laddningsstationer för elbil.

The Works Ursvik

Rissneleden 110, Sundbyberg, Sundbyberg

Ljusa lokaler
Nära kommunikationer

17 lediga kontor just nu

The works kontorshotell i Arenastaden i Solna är en stor och ljus anläggning, som ligger nära Mall of Scandinavia. Här finns möjlighet att anpassa kontorslösningen efter era egna önskemål och behov. Nära kommunikationer samt tillgång till parkering.

7A Strandvägen, Strandvägen 7A

Strandvägen 7A, Östermalm, Stockholm

Exklusiv adress
Historisk byggnad

7 lediga kontor just nu

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress. Ett sekelskifteshus med vackert bevarade originaldetaljer och utsikt över Strandvägen och skärgårdsbåtarna i Nybroviken. Hos 7A får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er.

Quick Office Bromma Blocks

Flygplatsinfarten 10, Bromma, Stockholm

Modern inredning
Konferensmöjligheter

56 lediga kontor just nu

Quick Office kontorshotell i Bromma Blocks, är cirka 1700 kvm med både kontor och konferensanläggning. Här finns möjlighet att hyra arbetsplatser i öppna coworking-ytor, mindre kontorsrum eller kompletta kontorslösningar för företag med större behov.

MittOffice Solna

Arvid Tydéns allé 6, Solna, Solna

Modern inredning
Familjärt

7 lediga kontor just nu

På MittOffice kontorshotell i Solna råder en avkopplande och inspirerande miljö i moderna lokaler. Här erbjuds möjlighet att hyra eget kontor eller coworking-plats och som medlem har du tillgång till mötesrum, telefonbås och öppna arbetsytor.

Metropole Medborgarplatsen 25

Medborgarplatsen 25, Södermalm, Stockholm

Medieindustrin
Kreativt

1 lediga kontor just nu

Metropole kontorshotell på Medborgarplatsen är en kreativ hub där det finns möjlighet att hyra kontorsrum i flera olika storlekar för alla olika tänkbara behov. I området finner ni ett stort utbud av trevliga restauranger, caféer, butiker och gym.

Embassy House Medborgarplatsen 3

Medborgarplatsen 3, Södermalm, Stockholm

Prisvärt
Nära kommunikationer

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

I de livliga söderhallarna vid Medborgarplatsen hittar du detta prisvärda kontorshotell på plan 8. I byggnaden finns, utöver kontorshotellet, restauranger, hantverksbodar, butiker och en biograf.

Space Sergels Torg 12

Sergels Torg 12, City, Stockholm

Digital kultur
Kreativt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Space är ett coworking space på hela sju våningar som fokuserar på den digitala underhållningsbranchen. Här finns kontorsrum, coworking i öppen yta och mötesrum. I byggnaden finns även e-sportarena, gaming center och en arena med scen.

Business Lounge Sickla industriväg 3

Sickla industriväg 3, Nacka, Nacka

Nära kommunikationer
Ljusa lokaler

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Kontorshotell mitt i Sickla Köpkvarter med över 70 arbetsplatser fördelade på privata kontorsrum, coworking, och lounge-platser samt konferenslokaler. Business Lounge samarbetar med många aktörer i Sickla och har generösa erbjudanden till sina hyresgäster.

Fabriken Textilgatan 31

Textilgatan 31, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Familjärt
Eventyta

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Fabriken kontorshotell i Hammarby Sjöstad ligger i en gammal fabrikslokal och erbjuder såväl flexibla kontorsplatser som längre avtal, med fokus på den familjära känslan. Här har ni tillgång till receptionstjänst, konferens- och mötesrum, nätverksträffar.

Metropole Zinkensdamm

Brännkyrkagatan 76, Södermalm, Stockholm

Medieindustri
Kreativt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Kreativ anläggning vid Zinkensdamm. Här finns kontor och studios i varierande storlekar med möjlighet att sätta egen prägel på kontoret. Livfullt område på Södermalm med närhet till restauranger, service och kommunikationer.

Office Stureplan Birger Jarlsgatan 20

Birger Jarlsgatan 20, Östermalm, Stockholm

Sekelskiftsbyggnad
Attraktivt läge

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Office Stureplan är ett kontorshotell mitt på Stureplan, beläget i en paradvåning från år 1900. Här erbjuds kontorsrum i varierande storlek och som hyresgäster har ni tillgång till mötesrum och gemensamt kök.

The Works Östermalm

Karlavägen 53, Östermalm, Stockholm

Centralt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

The Works öppnar kontorshotell på Karlavägen på Östermalm hösten 2022. Anläggningen är 500 kvm och ligger ett stenkast från Humlegården.

K22 Krukmakargatan 22

Krukmakargatan 22, Södermalm, Stockholm

Familjärt
Innergård

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

K22 kontorshotell på Krukmakargatan på Södermalm erbjuder fasta och flexibla platser i en ljus lokal på ca 300 kvm, med tillgång till mötesrum och ljuddämpat telefonrum som även passar till ljudinspelningar. Olika sociala event arrangeras med jämna mellanrum.

C/O Glasfibergatan 6

Glasfibergatan 6, Söderort, Stockholm

Prisvärt
Gratis mötesrum

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

På C/O kontorshotell i centrala Älvsjö erbjuds en kreativ arbetsmiljö i ljusa lokaler. Här finns allt från öppna lounge-platser till privata kontor - med all tänkbar service inbakat i hyran, inklusive fri tillgång till mötesrum.

Business Lounge Forumvägen 14

Forumvägen 14, Nacka, Nacka

Nära kommunikationer
Utsikt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Business Lounge i Nacka Forum erbjuder privata kontorsrum och kontorsplatser i landskap högt upp i höghuset på våningsplan 18. Här finns privata kontorsrum och ett fåtal kontorsplatser i landskap samt en välkomnande entrélounge och flertalet mötesrum.

Quality Office Elektravägen 31

Elektravägen 31, Söderort, Stockholm

Prisvärt

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Quality Office Västberga är ett kontorshotell som erbjuder möjlighet att hyra flexibla arbetsplatser i öppen yta eller egna kontorsrum för upp till 20 personer. Möjlighet att hyra förråd och lagerplats samt tillgång till parkering.