Bli matchad

31 lediga kontor på kontorshotell att hyra i Upplands Väsby, Stockholm

Letar ni nytt kontor i Upplands Väsby? Upptäck och jämför kontor från 2 kontorshotell och 1 unika hyresvärdar i Upplands Väsby med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Upplands Väsby startar priserna på kontor på kontorshotell från 1,996kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Upplands Väsby

Totalt finns det över 2 540kvm kontorshotellsyta i Upplands Väsby. Det största kontorshotellet är FastOffice Johanneslundsvägen 12, som är 1 340kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 1 270kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Upplands Väsby. I Upplands Väsby är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

FastOffice Johanneslundsvägen 12

Johanneslundsvägen 12, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Innergård
Ljusa lokaler

10 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Upplands Väsby - FastOffice Johanneslundsvägen 12

10 lediga kontor just nu

Kontor från 2 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 990 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby har kontorsrum med en härlig atmosfär med högt i tak, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och trevliga ytskikt. I hyran ingår fri tillgång till mötesrum samt fritt nyttjande av deras gym som ligger i fastigheten.

FastOffice Johanneslundsvägen 2

Johanneslundsvägen 2, Upplands Väsby, Upplands Väsby

Gratis mötesrum

21 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Upplands Väsby - FastOffice Johanneslundsvägen 2

21 lediga kontor just nu

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FastOffice kontorshotell i Upplands Väsby erbjuder kostnadseffektiva kontorsrum i olika storlekar i en modern anläggning med exklusiva materialval. I närområdet finns ett stort serviceutbud och det är nära till kommunikationer samt lättillgängligt med bil.

Resultat 1-2 (utav 2)

Snabbfakta om kontorshotell i Upplands Väsby, Stockholm

Antal kontorshotell i Upplands Väsby2
Antal operatörer i Upplands Väsby1
Antal lediga kontor i Upplands Väsby31
Antal kvadratmeter kontorshotell i Upplands Väsby2 540
Billigaste priset1,996kr/person/månad
Högsta priset2,498kr/person/månad
Populärt alternativFastOffice Johanneslundsvägen 12
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar