Bli matchad

37 lediga kontor på kontorshotell att hyra i Nordost, Göteborg

Letar ni nytt kontor i Nordost? Upptäck och jämför kontor från 4 kontorshotell och 2 unika hyresvärdar i Nordost med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Nordost startar priserna på kontor på kontorshotell från 2,000kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Nordost

Totalt finns det över 3 310kvm kontorshotellsyta i Nordost. Det största kontorshotellet är FirstOffice Säveån, som är 1 279kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell 827kvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Nordost. I Nordost är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.

Tokali Triangeln

Ättehögsgatan 8A, Kålltorp, Göteborg

Familjärt
Gratis mötesrum

9 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Tokali Triangeln

9 lediga kontor just nu

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Tokali Triangeln i Kålltorp är ett trevligt kontorshotell beläget tio minuter från centrala Göteborg. I ljusa och moderna lokaler finns möjlighet att hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum. I anslutnng till byggnaden finns en bilparkering.

FirstOffice Säveån

Industrivägen 55, Nordost, Partille

Gratis mötesrum
Prisvärt

21 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Säveån

21 lediga kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FirstOffice i Sisjön är ett trivsamt kontorshotell i moderna och ljusa lokaler som erbjuder både möblerade och omöblerade kontorsrum i storlekarna 10-52 kvm, lämpliga för 1-6 personer. Fri parkering ingår i medlemsskapet.

FirstOffice Sävedalen

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Gratis parkering
Gratis mötesrum

5 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Sävedalen

5 lediga kontor just nu

Kontor från 5 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell i Sävedalen, Partille erbjuder ljusa och moderna kontorsrum i olika storlekar. De erbjuder även BigOffice – nyckelfärdiga kontor för de företag som önskar en större privat yta. Tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

FirstOffice Navet

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Fri tillgång parkering
Prisvärt

2 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Navet

2 lediga kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen, Partille med med fri tillgång till parkering. Här erbjuds omöblerade privata kontorsrum med tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

Resultat 1-4 (utav 4)

Snabbfakta om kontorshotell i Nordost, Göteborg

Antal kontorshotell i Nordost4
Antal operatörer i Nordost2
Antal lediga kontor i Nordost37
Antal kvadratmeter kontorshotell i Nordost3 310
Billigaste priset2,000kr/person/månad
Högsta priset5,500kr/person/månad
Populärt alternativTokali Triangeln
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar