Bli matchad

Lediga kontorshotell att hyra i Bergum, Göteborg

Letar ni nytt kontor i Bergum? Upptäck och jämför kontor från 0 kontorshotell och 0 unika hyresvärdar i Bergum med bara några klick. På vår marknadsplats ser du direkt vilka kontorsrum som finns tillgängliga, komplett med storlek, prisuppgift och vilka gemensamma ytor och service som finns att tillgå. I Bergum startar priserna på kontor på kontorshotell från kr/person/månad med avtalstider från 1-3 månader. Vill du få en överblick av marknaden och hitta de bästa erbjudanden just nu? Ta hjälp av våra kontorsexperter kostnadsfritt så bokar vi in er på en varierad visningsrunda och hjälper er förhandla en grym deal.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för kontorshotell gör det enkelt att jämföra kontorshotell genom att göra varje kontorsrum sökbart. Oavsett om ni letar efter ett privat kontorsrum med 4 arbetsplatser eller en egen avdelning för 50 anställda, hjälper vi er kostnadsfritt att hitta och förhandla det bästa priset på ert framtida kontor. Vårat team av kontorsexperter med långvarig erfarenhet från marknaden finns redo att hjälpa er hitta rätt kontor för just ert team. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med kontorshotellen.

Kontorshotell i Bergum

Totalt finns det över 0kvm kontorshotellsyta i Bergum. Det största kontorshotellet är , som är 0kvm stort. I genomsnitt är varje kontorshotell NaNkvm. Snittpriset per arbetsplats i rum är kr/månad på kontorshotell i Bergum. I Bergum är rummen i snitt anpassade för 3kvm per person men testa gärna att kolla på något större kontor än vad de annonseras för en luftigare känsla.