Bli matchad

1 lediga kontor att hyra i Norr, Malmö

Hitta och jämför alla kontor med flexibla avtal på 1 kontorshotell i Norr, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Norr kostar det från 2,996kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Norr finns det 1 olika operatörer av kontorshotell som erbjuder kontor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag efterfrågar kontor med flexibilitet och full service istället för ett traditionellt 3-5 årigt kontorsavtal. Stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning där ni räknar på mellan 4-7kvm/person.

FastOffice Malmö

Norra Bulltoftavägen 65G, Norr, Malmö

Terrass
Nära kommunikationer

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FastOffice Malmö

1 ledigt kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Fastoffice Norra Bulltoftavägen 65G i Malmö är ett nyrenoverat kontorshotell på 1900 kvm med kontorsrum från 9-24 kvm, 4 konferensrum, gemensamhetsytor och uteplats. En parkeringsplats ingår.

Snabbfakta om kontorshotell i Norr, Malmö

Antal kontorshotell i Norr1
Antal operatörer i Norr1
Antal lediga kontor i Norr1
Antal kvadratmeter kontorshotell i Norr1 900
Billigaste priset2,996kr/person/månad
Högsta priset2,996kr/person/månad
Populärt alternativFastOffice Malmö
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar