Bli matchad

158 lediga kontor att hyra i Hyllie, Malmö

Jämför priser och boka visningar på alla lediga kontor i Hyllie, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. yta.se är Sveriges största marknadsplats för flexibla kontor som samlar hela utbudet av fullt driftade och skalbara kontor på coworking och kontorshotell. I Hyllie kostar det från 2,630kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Hyllie finns det 4 olika hyresvärdar som erbjuder fullt driftade kontor med flexibla avtalsvillkor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag ser fördelarna med att låta en professionell aktör ta hand om kontoret istället för att själva sköta driften och dessutom behöva binda sig i 3-5 år på ett traditionellt kontor. Kontorshotell fungerar som så att stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera privata kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning, ta kontakt med våra erfarna kontorsexperter så hjälper vi er sy ihop ett skräddarsytt kontor med kontorsutbud som ni inte annars hittar på marknaden.

Genetor The Corner Hyllie

Hyllie Boulevard 38, Hyllie, Malmö

Terrass
Modern inredning

18 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - Genetor The Corner Hyllie

18 lediga kontor just nu

Kontor från 5 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 3 200 kr/person/mån

Nybyggd och inspirerande kontorshotell precis vid Malmös nya affärsdistrikt Hyllie Station. En modern anläggning som passar både små och stora företag.

Mindpark Hyllie

Hyllie Boulevard 35, Hyllie, Malmö

Miljövänligt
Kreativ miljö

6 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - Mindpark Hyllie

6 lediga kontor just nu

Kontor från 3 300 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 3 500 kr/person/mån

Mindpark Malmö Hyllie är en WELL-certifierad anläggning som erbjuder kontorsrum och enskilda arbetsplatser. Här finns bistro med frukost och lunch samt en riktigt fin takterrass. Bra kommunikationer till centrala Malmö och bra utbud av service i området.

Quick Office EDEN

Hyllie Boulevard 53, Hyllie, Malmö

Gemenskap
Flexiblitet

78 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - Quick Office EDEN

78 lediga kontor just nu

Kontor från 4 100 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 1 500 kr/person/mån

Välkommen till Quick Office i Hyllie en av Malmös bästa coworking-anläggning. Inspirerande arbetsmiljö, toppmoderna lösningar, flexibilitet, förmåner och ett levande företagsgemenskap. Boka visning idag för din framgångsrika arbetsplats!

Regus Hyllie Stationstorg 31

Hyllie Stationstorg 31, Hyllie, Malmö

Fin utsikt
Bra service

56 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - Regus Hyllie Stationstorg 31

56 lediga kontor just nu

Kontor från 2 600 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 2 690 kr/person/mån

Regus kontorshotell i Hyllie i Malmö erbjuder kontorsplatser i en ljus anläggning med fin utsikt över Öresundsbron. Anläggningen ligger strax utanför city med närhet till Emporia och stationen som snabbt tar dig till centrala Malmö eller Kastrups flygplats.

Resultat 1-4 (utav 4)

Snabbfakta om kontorshotell i Hyllie, Malmö

Antal kontorshotell i Hyllie4
Antal operatörer i Hyllie4
Antal lediga kontor i Hyllie158
Antal kvadratmeter kontorshotell i Hyllie9 796
Billigaste priset2,630kr/person/månad
Högsta priset5,000kr/person/månad
Populärt alternativGenetor The Corner Hyllie
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar