Bli matchad

26 lediga kontor att hyra i Fosie, Malmö

Hitta och jämför alla kontor med flexibla avtal på 2 kontorshotell i Fosie, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Fosie kostar det från 3,166kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Fosie finns det 1 olika operatörer av kontorshotell som erbjuder kontor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag efterfrågar kontor med flexibilitet och full service istället för ett traditionellt 3-5 årigt kontorsavtal. Stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning där ni räknar på mellan 4-7kvm/person.

FirstOffice Mobilia

Fosievägen 6, Fosie, Malmö

Utsikt
Mötesrum ingår

16 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FirstOffice Mobilia

16 lediga kontor just nu

Kontor från 3 200 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell på Fosievägen i Malmö erbjuder för 1-2 personer i storlekarna 13-19 kvm. Mötesrum ingår samt tillgång till arbetsplatser och mötesrum i alla deras anläggningar i Sverige.

FirstOffice Dalaplan

Ystadvägen 17, Fosie, Malmö

Gratis mötesrum
Modern inredning

10 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Malmö - FirstOffice Dalaplan

10 lediga kontor just nu

Kontor från 4 500 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell vid Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad. Den ljusa och moderna anläggningen erbjuder privata kontorsrum för 1-6 personer i storlekarna 9-65 kvm. Området är lätt att ta sig till med lokaltrafik, bil eller cykel.

Snabbfakta om kontorshotell i Fosie, Malmö

Antal kontorshotell i Fosie2
Antal operatörer i Fosie1
Antal lediga kontor i Fosie26
Antal kvadratmeter kontorshotell i Fosie1 749
Billigaste priset3,166kr/person/månad
Högsta priset4,500kr/person/månad
Populärt alternativFirstOffice Mobilia
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar