Få hjälp

169 lediga kontor att hyra i Göteborg

Jämför bland över 169 kontor på 5 kontorshotell i Göteborg. Vi har samlat alla lediga kontor på Göteborgs kontorshotell på ett och samma ställe. Boka en visning direkt eller ta kontakt med våra kontorsexperter så hjälper vi er se över marknaden kostnadsfritt!

C/O Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 32, Övriga Hisingen, Göteborg

Prisvärt
Gratis mötesrum

15 lediga kontor just nu

Kontorshotell C/O Hisingen erbjuder ergonomiskt möblerade kontorsrum i olika storlekar och fri tillgång till mötesrum samt all tänkbar kontorsservice. Anläggningen ligger nära kommunikationer in till centrala Göteborg.

Spaces Lindholmen

Theres Svenssons gata 13, Lindholmen, Göteborg

Modern inredning
Terrass

12 lediga kontor just nu

Kontorshotellet Regus Spaces ligger i det innovativa Lindholmen Science Park - Göteborgs mest expansiva och innovationsvänliga område. I en ljus och modern lokal erbjuds privata kontorsrum och coworkingplatser.

Coworking Office Göteborg

Anders Carlssons gata 14, Lindholmen, Göteborg

Bra Förbindelser
Fin Utsikt

2 lediga kontor just nu

På Coworking Office i Göteborg Lindholmen erbjuds ombonade privata kontorsrum med utsikt över inloppet till Göteborg. Anläggningen är intim med mysiga gemensamma trevliga ytor.

United Spaces Lindholmen

Pumpgatan 1, Lindholmen, Göteborg

Lösningar för stora företag
Modern inredning

135 lediga kontor just nu

United Spaces nybyggda kontorshotell på Lindholmen samlar innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Ett modernt kontorshotell med många bra lösningar för större företag!

Entreprenörsgatan Lindholmspiren

Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg

Ljusa lokaler
Modern inredning

5 lediga kontor just nu

Entreprenörsgatans kontorshotell på Lindholmen erbjuder egna kontorsrum, fasta skribordsplatser och flexplatser. Lokalen är ljus och har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen. Gångavstånd till centrala Göteborg samt tillgång till parkering.