Få hjälp

208 lediga kontor att hyra i Göteborg

Jämför bland över 208 kontor på 16 kontorshotell i Göteborg. Vi har samlat alla lediga kontor på Göteborgs kontorshotell på ett och samma ställe. Boka en visning direkt eller ta kontakt med våra kontorsexperter så hjälper vi er se över marknaden kostnadsfritt!

Upper Wasa

Föreningsgatan 14, City, Göteborg

Gratis mötesrum
Eventyta

14 lediga kontor just nu

Upper Wasa kontorshotell ligger högst upp i Vasastan i Göteborg. En nyöppnad anläggning där mycket ingår i priset! Hyresgäster har tillgång till mötesrum, vilorum, eventyta samt en härlig terass.

Entreprenörsgatan Kungsgatan

Kungsgatan 4, City, Göteborg

Kreativt
Café

1 lediga kontor just nu

Entreprenörsgatan på Kungsgatan är ett kreativt kontorshotell i en av Göteborgs finaste fastigheter, som erbjuder kontorsrum för 2-6 personer och flexplatser. Lokalen har stora och moderna gemensamma utrymmen med härligt läge ut mot Kungsgatan och Esperantoplatsen.

Tokali Kungsporten

Kungsporten 4A, Sydväst, Kungsbacka

Prisvärt
Familjärt

4 lediga kontor just nu

Tokali Kungsporten är ett trivsamt kontorshotell i Billdal, Kungsbacka där ni kan hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum och öppet utrymme för mer informella möten. I området finns både service och grönområde.

World Trade Center City

Mässans gata 10, City, Göteborg

Reception
Centralt läge

3 lediga kontor just nu

WTC Göteborg ligger centralt på Mässans gata vid Korsvägen och är deras lite större kontorshotell där de erbjuder kontorslösningar, bemannad reception, tillgång till parkeringshus, trevliga lounger och genomtänkta, gemensamma utrymmen.

FirstOffice Navet

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Fri tillgång parkering
Prisvärt

1 lediga kontor just nu

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen, Partille med med fri tillgång till parkering. Här erbjuds omöblerade privata kontorsrum med tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

C/O Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 32, Övriga Hisingen, Göteborg

Prisvärt
Gratis mötesrum

15 lediga kontor just nu

Kontorshotell C/O Hisingen erbjuder ergonomiskt möblerade kontorsrum i olika storlekar och fri tillgång till mötesrum samt all tänkbar kontorsservice. Anläggningen ligger nära kommunikationer in till centrala Göteborg.

World Trade Center Teatergatan

Teatergatan 19, City, Göteborg

Familjärt
Terrass

2 lediga kontor just nu

WTC Göteborg på trendiga Teatergatan är deras lite mindre kontorshotell som präglas av en personlig och familjär atmosfär. Här upplever ni härliga terrasser, trevliga kontorsgrannar och stadens puls precis utanför porten.

Entreprenörsgatan Östra Hamngatan

Östra Hamngatan 1, City, Göteborg

Historisk byggnad
Gratis mötesrum

5 lediga kontor just nu

Entreprenörsgatans kontorshotell på Östra Hamngatan ligger i Hasselbladska huset, och erbjuder kontorsrum, skrivbordsplatser och flexplatser. Med detaljer från nyrenässansstilen och högt i tak låter anläggningen industrihistoria möta modern tid.

Mindpark Göteborg

Masthamnsgatan 3, City, Göteborg

Terrass
Kreativ miljö

10 lediga kontor just nu

Mindpark kontorshotell i Göteborg erbjuder flexibla kontorslösningar för både små och stora företag. Modern och kulturell anläggning belägen i Göteborgs affärsdistrikt Lilla Bommen.

United Spaces Lindholmen

Pumpgatan 1, Lindholmen, Göteborg

Lösningar för stora företag
Modern inredning

135 lediga kontor just nu

United Spaces nybyggda kontorshotell på Lindholmen samlar innovativa företag, bara ett stenkast från centrala Göteborg. Ett modernt kontorshotell med många bra lösningar för större företag!

Entreprenörsgatan Hasselbladshuset

Sankt Eriksgatan 6, City, Göteborg

Historisk byggnad
Modernt

8 lediga kontor just nu

Det ena av Entreprenörsgatans två kontorshotell i Hasselbladska huset. En ny och modern anläggning med privata kontorsrum för både små och stora företag. Som hyresgäst har du även tillgång deras andra lokaler på Kungsgatan och Lindholmspiren. Öppnar januari 2023.

Tokali Kyrkogatan

Kyrkogatan 30, City, Göteborg

Charmig byggnad
Familjärt

5 lediga kontor just nu

Tokali på Kyrkogatan i centrala Göteborg består av tre våningar i en charmig 1800-talsbyggnad. Här finns kontor, mötesrum och kök samt en inglasad innergård som lämpar sig väl för kundträffar eller luncher.

Entreprenörsgatan Lindholmspiren

Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg

Ljusa lokaler
Modern inredning

5 lediga kontor just nu

Entreprenörsgatans kontorshotell på Lindholmen erbjuder egna kontorsrum, fasta skribordsplatser och flexplatser. Lokalen är ljus och har ett fantastiskt läge med utsikt mot Lindholmshamnen. Gångavstånd till centrala Göteborg samt tillgång till parkering.

Entreprenörsgatan Ingenjörsgatan

Ingenjörsgatan 8, City, Göteborg

Familjärt
Digital kultur

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Entreprenörsgatans kontorshotell på Ingenjörsgatan 8 i Göteborg är en liten anläggning på 200 kvm som främst samlar företag inom det digitala. Här finns främst fasta platser att hyra med tillgång till lounge, telefonbås, kök och konferensrum.

Entreprenörsgatan Södra Larmgatan

Södra Larmgatan 2, City, Göteborg

Historisk byggnad
Gratis mötesrum

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Entreprenörsgatans kontorshotell på Södra Larmgatan erbjuder kontorsrum, skrivbordsplatser och flexplatser i en flera hundra år gammal lokal i de gamla artilleristallarna. De ca 20 företag som sitter här idag är unga och innovativa och skapar ett härligt nätverk.

Tokali Triangeln

Ättehögsgatan 8A, Nordost, Göteborg

Familjärt
Gratis mötesrum

Inga tillgängliga kontorslösningar som matchar ditt filter för tillfället

Tokali Triangeln i Kålltorp är ett trevligt kontorshotell beläget tio minuter från centrala Göteborg. I ljusa och moderna lokaler finns möjlighet att hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum. I anslutnng till byggnaden finns en bilparkering.