Bli matchad

39 lediga kontor att hyra i Nordost, Göteborg

Hitta och jämför alla kontor med flexibla avtal på 4 kontorshotell i Nordost, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Nordost kostar det från 2,000kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Nordost finns det 2 olika operatörer av kontorshotell som erbjuder kontor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag efterfrågar kontor med flexibilitet och full service istället för ett traditionellt 3-5 årigt kontorsavtal. Stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning där ni räknar på mellan 4-7kvm/person.

Tokali Triangeln

Ättehögsgatan 8A, Nordost, Göteborg

Familjärt
Gratis mötesrum

7 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Tokali Triangeln

7 lediga kontor just nu

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

Tokali Triangeln i Kålltorp är ett trevligt kontorshotell beläget tio minuter från centrala Göteborg. I ljusa och moderna lokaler finns möjlighet att hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum. I anslutnng till byggnaden finns en bilparkering.

FirstOffice Navet

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Fri tillgång parkering
Prisvärt

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Navet

1 ledigt kontor just nu

Kontor från 4 500 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen, Partille med med fri tillgång till parkering. Här erbjuds omöblerade privata kontorsrum med tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

FirstOffice Sävedalen

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Gratis parkering
Gratis mötesrum

1 ledigt kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Sävedalen

1 ledigt kontor just nu

Kontor från 5 500 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell i Sävedalen, Partille erbjuder ljusa och moderna kontorsrum i olika storlekar. De erbjuder även BigOffice – nyckelfärdiga kontor för de företag som önskar en större privat yta. Tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

FirstOffice Säveån

Industrivägen 55, Nordost, Partille

Gratis mötesrum
Prisvärt

30 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Säveån

30 lediga kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Medlemskap från 0 kr/person/mån

FirstOffice i Sisjön är ett trivsamt kontorshotell i moderna och ljusa lokaler som erbjuder både möblerade och omöblerade kontorsrum i storlekarna 10-52 kvm, lämpliga för 1-6 personer. Fri parkering ingår i medlemsskapet.

Snabbfakta om kontorshotell i Nordost, Göteborg

Antal kontorshotell i Nordost4
Antal operatörer i Nordost2
Antal lediga kontor i Nordost39
Antal kvadratmeter kontorshotell i Nordost3 310
Billigaste priset2,000kr/person/månad
Högsta priset5,500kr/person/månad
Populärt alternativTokali Triangeln
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar