Bli matchad

37 lediga kontor att hyra i Nordost, Göteborg

Jämför priser och boka visningar på alla lediga kontor i Nordost, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. yta.se är Sveriges största marknadsplats för flexibla kontor som samlar hela utbudet av fullt driftade och skalbara kontor på coworking och kontorshotell. I Nordost kostar det från 2,000kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Nordost finns det 2 olika hyresvärdar som erbjuder fullt driftade kontor med flexibla avtalsvillkor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag ser fördelarna med att låta en professionell aktör ta hand om kontoret istället för att själva sköta driften och dessutom behöva binda sig i 3-5 år på ett traditionellt kontor. Kontorshotell fungerar som så att stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera privata kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning, ta kontakt med våra erfarna kontorsexperter så hjälper vi er sy ihop ett skräddarsytt kontor med kontorsutbud som ni inte annars hittar på marknaden.

Tokali Triangeln

Ättehögsgatan 8A, Kålltorp, Göteborg

Familjärt
Gratis mötesrum

9 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Göteborg - Tokali Triangeln

9 lediga kontor just nu

Kontor från 2 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Tokali Triangeln i Kålltorp är ett trevligt kontorshotell beläget tio minuter från centrala Göteborg. I ljusa och moderna lokaler finns möjlighet att hyra möblerade kontorsrum med tillgång till mötesrum. I anslutnng till byggnaden finns en bilparkering.

FirstOffice Säveån

Industrivägen 55, Nordost, Partille

Gratis mötesrum
Prisvärt

21 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Säveån

21 lediga kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FirstOffice i Sisjön är ett trivsamt kontorshotell i moderna och ljusa lokaler som erbjuder både möblerade och omöblerade kontorsrum i storlekarna 10-52 kvm, lämpliga för 1-6 personer. Fri parkering ingår i medlemsskapet.

FirstOffice Sävedalen

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Gratis parkering
Gratis mötesrum

5 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Sävedalen

5 lediga kontor just nu

Kontor från 5 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FirstOffice kontorshotell i Sävedalen, Partille erbjuder ljusa och moderna kontorsrum i olika storlekar. De erbjuder även BigOffice – nyckelfärdiga kontor för de företag som önskar en större privat yta. Tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

FirstOffice Navet

Göteborgsvägen 74, Nordost, Partille

Fri tillgång parkering
Prisvärt

2 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Partille - FirstOffice Navet

2 lediga kontor just nu

Kontor från 3 000 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen, Partille med med fri tillgång till parkering. Här erbjuds omöblerade privata kontorsrum med tillgång till mötesrum samt gemensamma utrymmen.

Resultat 1-4 (utav 4)

Snabbfakta om kontorshotell i Nordost, Göteborg

Antal kontorshotell i Nordost4
Antal operatörer i Nordost2
Antal lediga kontor i Nordost37
Antal kvadratmeter kontorshotell i Nordost3 310
Billigaste priset2,000kr/person/månad
Högsta priset5,500kr/person/månad
Populärt alternativTokali Triangeln
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar