Bli matchad

128 lediga kontor att hyra i Mölndal, Göteborg

Jämför priser och boka visningar på alla lediga kontor i Mölndal, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. yta.se är Sveriges största marknadsplats för flexibla kontor som samlar hela utbudet av fullt driftade och skalbara kontor på coworking och kontorshotell. I Mölndal kostar det från 2,400kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Sveriges största marknadsplats för kontorshotell och coworking

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Mölndal finns det 3 olika hyresvärdar som erbjuder fullt driftade kontor med flexibla avtalsvillkor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag ser fördelarna med att låta en professionell aktör ta hand om kontoret istället för att själva sköta driften och dessutom behöva binda sig i 3-5 år på ett traditionellt kontor. Kontorshotell fungerar som så att stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera privata kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning, ta kontakt med våra erfarna kontorsexperter så hjälper vi er sy ihop ett skräddarsytt kontor med kontorsutbud som ni inte annars hittar på marknaden.

Mindpark Mölndal

Brogatan 3, Mölndal, Mölndal

Modern inredning
Nära kommunikationer

98 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - Mindpark Mölndal

98 lediga kontor just nu

Kontor från 3 900 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 2 900 kr/person/mån

Upptäck fördelarna med Mindpark Mölndal: Ergonomiska kontor, parkering, hundvänligt, nära kollektivtrafik och shopping. Boka din visning idag!

C/O Mölndal

Idrottsvägen 14a, Mölndal, Mölndal

Terrass
Prisvärt

21 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - C/O Mölndal

21 lediga kontor just nu

Kontor från 2 400 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 0 kr/person/mån

Flexibla arbetsytor vid C/O inkluderar möblerade rum, möteslokaler, och närhet till handelscentrum med restauranger och shopping.

FirstOffice Åby Arena

Åby Arenaväg 8A, Mölndal, Mölndal

Utsikt
Gratis mötesrum

9 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - FirstOffice Åby Arena

9 lediga kontor just nu

Kontor från 5 500 kr/person/mån

Öppna arbetsplatser från 3 000 kr/person/mån

FirstOffice Åby Arena i Mölndal är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa lokaler. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 och 14 med en fantastisk utsikt! Här finns totalt 46 kontorsrum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

Resultat 1-3 (utav 3)

Snabbfakta om kontorshotell i Mölndal, Göteborg

Antal kontorshotell i Mölndal3
Antal operatörer i Mölndal3
Antal lediga kontor i Mölndal128
Antal kvadratmeter kontorshotell i Mölndal4 770
Billigaste priset2,400kr/person/månad
Högsta priset5,500kr/person/månad
Populärt alternativMindpark Mölndal
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar