Bli matchad

8 lediga kontor att hyra i Mölndal, Göteborg

Hitta och jämför alla kontor med flexibla avtal på 1 kontorshotell i Mölndal, eller låt våra kontorsexperter göra jobbet åt dig kostnadsfritt. I Mölndal kostar det från 4,500kr/person/månad att hyra ett kontor, med avtalstider från 1-3 månader där all service och kringutrustning ingår. Oavsett storlek kan ni utforska medlemskap för enstaka anställda, eget kontorsrum för mellanstora team, eller skräddarsy en egen avdelning för 20 arbetsplatser eller fler.

Hur fungerar marknadsplatsen?

Yta.se marknadsplats för coworking gör det enkelt att jämföra coworking-spaces genom att göra varje kontorsrum sökbart. Vad kostar hörnrummet mot gatan som rymmer 4 personer? Vad finns det för lösningar tillgängliga just nu för 40 personer? Få ett fullständigt kontorsförslag med pris, villkor och planritning direkt och boka en visning enkelt. Utbudet uppdateras varje dag löpande genom direktkontakt med coworkingoperatörerna.

Fördelen med flexibla kontor

I Mölndal finns det 1 olika operatörer av kontorshotell som erbjuder kontor. Marknaden växer kraftigt då allt fler företag efterfrågar kontor med flexibilitet och full service istället för ett traditionellt 3-5 årigt kontorsavtal. Stora kontorslokaler delas upp i mindre delar som hyrs ut till enskilda bolag, som sedan delar på gemensamma ytor så som konferensrum, lounge och kök. För team på upp till 20 personer passar det bäst att hyra ett eller flera kontorsrum, mellan 3-5kvm/person. Är ni fler än 20 personer rekommenderar vi en egen avdelning där ni räknar på mellan 4-7kvm/person.

FirstOffice Åby Arena

Åby Arenaväg 8A, Mölndal, Mölndal

Utsikt
Gratis mötesrum

8 lediga kontor just nu

Betald placering
kontorshotell i Mölndal - FirstOffice Åby Arena

8 lediga kontor just nu

Kontor från 4 500 kr/person/mån

Medlemskap från 3 000 kr/person/mån

FirstOffice Åby Arena i Mölndal är ett nybyggt kontorshotell med moderna och ljusa lokaler. Kontoret är beläget högst upp i huset på plan 13 och 14 med en fantastisk utsikt! Här finns totalt 46 kontorsrum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

Snabbfakta om kontorshotell i Mölndal, Göteborg

Antal kontorshotell i Mölndal1
Antal operatörer i Mölndal1
Antal lediga kontor i Mölndal8
Antal kvadratmeter kontorshotell i Mölndal1 432
Billigaste priset4,500kr/person/månad
Högsta priset4,500kr/person/månad
Populärt alternativFirstOffice Åby Arena
Avtalstider från3 månader

Vanliga frågor och svar