Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontorshotell på Gärdet

Tegeluddsvägen 76, Östermalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  5 - 300 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader

  Beskrivning

  Kontorshotell med Stockholms vackraste natur

  Om fastigheten

  Vårat senaste affärscentre ligger i nyrenoverade lokaler på Gärdet, beläget i ett populärt centralt område med många trevliga resturanger & butiker i kvarteren runt omkring. Med 10 minuter ifrån Östermalmstorg och närheten till Lidingö är Gärdet ett område som domineras av sektorerna media, finans och bankbolag.Stadsdelen ligger öster och nordost om Östermalm, och har bra kommunikationer med buss nr 1 & 72 som stannar alldeles utanför centret. Tunnelbanans Röda linje finner ni också ca 7 minuters promenad bort.
  Med direkt närhet finns Stockholms vackraste strövarområden där ni kan ni sätta hälsan i fokus då centret ligger ett stenkast ifrån ladugårdsgärdet. Här finns Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för joggingrundor eller skidåkning runt Kaknästornet, området har även ett utomhus gym året om, sommartid finns det även möjligheter att njuta i det utomhusbad som ligger ett stenkast ifrån huset.
  Med affärscentrets strategiska läge bredvid stora vägar, goda kommunikationsförbindelser ges goda förbindelser till alla delar av staden, vårat centre är beläget på andra våningen i en kontorsbyggnad som har en fantastisk modern känsla, med ljusa fina kontor vissa med utsikt över frihamnen och kaknästornet. Affärscentret har moderna uppvärmnings- och ventilationssystem, ny renoverade kontor med vita höj och sänkbara bord och restauranger, gym och cafeér omger byggnaden.

  Filer

  Planritning

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna