Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Kontor - Södra Förstadsgatan, 22 - Lugnet

Södra Förstadsgatan 22, Lugnet, Malmö

 • Lokaltyp

  Kontor
 • Storlek

  122 m²
 • Inflytt

  2019-9-9
 • Inkommet

  86 dagar sedan

  Beskrivning

  Smart & Klart är kontorskonceptet för dig som vill flytta in snabbt och enkelt. Här får du nyckeln i din hand efter digital signering av avtalet och kan flytta in dagen efter. Avtalet är flexibelt med endast 1 månads uppsägning. Inredning, möbler, porslin, wifi, kaffemaskin, kaffe - ja, det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. Det är bara människorna som saknas.

  Kontoret är ljust och öppet med arbetsplatserna placerade vid fönsterna med härlig utsikt över gågatan. Centralt i lokalen finns en pentrydel med sittplats för 6 personer och en trevlig loungehörna, perfekt för en kopp kaffe eller samtal med kollegorna. Längre in i lokalen ligger kontorets mötesrum.

  Lokalens läge ger dig närhet till allt vad city har att erbjuda. På endast några minuter tar du dig enkelt till Triangeln Köpcentrum och tågstation, Gustav Adolfs Torg och restaurangtäta Davidhallstorg.

  Välkommen att kontakta oss för att få mer information om vårt Smart & Klart-koncept eller för att boka en visning av lokalen.

  40 600 kr/mån + moms

  Kommunikationer

  Kommunikationerna kring denna fastighet är mycket goda. Den ligger dessutom belägen på gångavstånd till många strategiska platser i Malmö.  

  Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö:
  Triangeln - 3 minuter
  Gustav Adolfs Torg - 5 minuter
  Stortorget - 10 minuter
  Centralstationen - 15 minuter

  Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

  Parkering: Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Lugna gatan. Dessa platser disponeras av hyresgästerna i huset. Det finns också platser att hyra i närliggande garage på Stenhuggaregatan. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplatser i parkeringshus, såsom P-huset Anna och i Triangelns köpcentrum. Dessa parkeringshus förvaltas av Parkering Malmö . 

  Närservice

  I området hittar du allt och lite till. Fastighetens centrala läge erbjuder en stor variation av restauranger, butiker och annan service.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna