Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lokal - Sundbybergsvägen, 1 - Skytteholm

Sundbybergsvägen 1, Skytteholm, Gävle

 • Lokaltyp

  Lokal
 • Storlek

  178 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Välkommen till ett nyckelfärdigt och färdiginrett kontor för 14 arbetsplatser. Redo för er att flytta in i redan imorgon, det enda ni behöver tillsätta är er själva, allt annat finns på plats. Om era behöv förändras behöver ni inte oroa er för långa avtal och dyra uppsägningsklausuler. Här har ni en löpande uppsägningstid på en månad. Flexibilitet på riktigt!   Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar. Detta stöttas i fastigheten av  en välkomnande reception med fullt serviceutbud, en stor och populär restaurang med café och lounge samt vår suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i olika storlekar med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande. Den senaste nyheten i fastigheten är det gemensamma välutrustade gymmet med både spinningsal och gruppträningsarena, självklart kostnadsfritt för våra hyresgäster. Dessutom stora omklädningsrum och fräsch cykelparkering som gör det lätt att välja cykeln till och från jobbet. Solna Access gör arbetsdagen trevligare och livspusslet enklare. Träna på Lunchen, lämna in kemtvätten i receptionen, meka med cykeln i garaget, häng svettiga cykelkläder i skåpet över dagen, beställ fruktkorg, kaffemaskin och annan service från vår servicepartner som finns i huset. WorkEasy - LiveEasyMer info om Smart & klart finns att läsa om här:https://vasakronan.se/tjanster/fardiga-lokaler/smart-klart-enklare-blir-det-inte

  59 050 kr/mån

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Parkering för hyresgäster erbjuds via Estate Parkering. Det ges möjlighet till både varma och kalla parkeringsytor. Det erbjuds laddstolpar för alla som kör el-/hybridbil till jobbet. För besökare finns det gott om besöksparkeringar.
   Närhet till buss och tunnelbana.Buss- Linje 506, 507 samt 508. Tunnelbana- Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum.Tvärbana- Linje 22, trafikeras Solna station-SicklaPendeltåg- Linje 40 och 42. Närmsta pendeltågsstation är Solna station.
   Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.
   Huset uppfördes som Esseltes huvudkontor 1979. Fastigheten har kontinuerligt moderniserats och byggts ut i omgångar. Det senaste tillskottet i serviceutbudet är att vi har öppnat upp gymet för alla hyresgäster i huset.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna