Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Attraktiv kontorslokal med höglager

Tumstocksvägen 11B, Gribbylund, Täby

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  1191 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Välkommen till Arninge och denna stora lokal med både kontor och höglager med dubbla lastportar från lastbrygga. Läget i Arninge är väldigt attraktivtr och lättillgängligt. Perfekt lokal för företag som bedriver både kontorsverksamhet och som är i behov av smarta lagerytor med smidig in- och urlastning av varor och material. Kontakta oss för mer information.

  Lokalens utforming

  Attraktiv lokal med både kontor och lager med lastport. Lokalen disponeras i dagsläget som kontor på övre plan (ca 350 kvm) och lager på nedre plan (ca 841 kvm) med lastkaj och port. Går att dela av till separat lager & kontor i flertalet storlekar. Kontorsdelen har två separata ingångar vilket ger flera olika möjligheter för användningen av lokalen. Lagerdelen är en våning ner och nås via två trappor samt separat ingång från bakre delen av fastigheten. I fastigheten finns gemensamma ytor med bastu och omklädningsrum.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Täby kommun planerar att utöka kommunikationerna till Arninge med ett nytt resecentrum med flera busslinjer samt omdragning av Roslagsbanan med hållplats i Arninge. Bushållplats finns i närområdet.

   Närservice

   Närhet till Arninge centrum med butiker, restauranger och caféer. Postens företagscenter på Måttbandsvägen 12 finns nära.

   Fler foton

   Ledigt Lager om 1191 m², på Tumstocksvägen 11B, Täby
   Ledigt Lager om 1191 m², på Tumstocksvägen 11B, Täby

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna