Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Karlavägen, 100 - Östermalm

Karlavägen 100, Östermalm, Stockholm

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  134 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  64 dagar sedan
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Möjlighet att hyra mekaniskt kompaktarkiv, 134 kvm i kvarteret Garnisonen.

  Hög säkerhet och lättåtkomligt med lastbil.

  Kommunikationer

  Garnisonen ligger på Östermalm, nära såväl city som Kungliga Djurgården.

  - T-banestationen Karlaplan , som tillhör tunnelbanans röda linje, ligger cirka fem minuters promenad bort.
  - Stombusslinjen 4 har ändhållplats i kvarteret. Andra bussar som trafikerar Garnisonen är 67, 69 och 76.
  - Vid Djurgårdsbron, endast några minuters promenad bort, når man Spårväg City.

  SL:s tidtabeller

  På markparkeringen (infart via Linnégatan) finns poolbilar från M, varav en laddhybrid, som är tillgängliga för alla. För medlemskap och villkor se www.sunfleet.se .

  Parkering: Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30, samt vid Linnégatan 87-89 där det finns en större markparkering. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,10. I garaget finns en öppen del med ca. 500 platser där vi erbjuder oreserverade tillstånd. Vi har även två stycken inre garage som nås med passerkort med ca. 150 platser tillsammans där man kan hyra en fast plats. Garagets öppettider Alla dagar 06.00-24.00. Utöver dessa tider är garaget stängt för allmänheten, nås med kort och kod för parkörer som abonnerar på parkeringstillstånd. Hyr parkeringsplats Apcoa Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser. Vill du hyra en p-plats eller abonnera på ett parkeringstillstånd med oreserverad plats? Kontakta Apcoas kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70, maila till uthyrning@apcoa.se eller gå in på hemsidan www.apcoa.se . Biltvätt/verkstad I garaget finns även en biltvätt/verkstad, Pitstop Servicecenter Östermalm som är en ansluten Meca-partner. För mer information om öppettider och kontaktuppgifter, besök deras hemsida . M/Sunfleet biluthyrning På parkeringen vid Linnégatan 87 har M en bilpool där man genom telefonen loggar in och hyr en av deras bilar som står på parkeringen. Perfekt för företaget som bara behöver bil ibland. Betala bara för tiden du använder bilen - drivmedel och parkering ingår i priset. Bilarna kan även hyras till fast pris över helgen. Läs mer på M's hemsida om vilka bilar som finns på Garnisonen och hur man går vidare för att boka dem: www.sunfleet.se. Elladdplatser Vi vill underlätta miljövänligt resande för både hyresgäster och besökare. En viktig del i detta är våra laddplatser för alla som kör el-/hybridbil till jobbet. Eller som skulle vilja.. I garaget finns 18 parkeringsplatser utrustade med laddstolpar för laddning av elfordon. 14 platser av platserna har laddstolpar som erbjuder laddeffekt på 7,4 kW med Typ 2 uttag. Resterande fyra platser är utrustade med miniladdare för laddning av elmotorcyklar och elmopeder och erbjuder laddeffekt på 3,7 kW med schukouttag. På markparkeringen finns ytterligare fem parkeringsplatser utrustade med laddstolpar. Dessa laddstolpar erbjuder laddeffekt på 7,4 kW och har Typ 2 uttag. Laddplatsbiljett gäller för parkering på samtliga laddplatser och betalas via parkeringsautomaten eller Easy Park. I parkeringsgaraget kan man även teckna ett särskilt parkeringstillstånd för laddplatserna via parkeringsoperatören Apcoa. Kontakta Apcoas uthyrningsavdelning för mer information, 08-556 306 70 eller uthyrning@apcoa.se . På markparkeringen finns även en snabbladdare som erbjuder DC laddning på 50 kW med uttag för CCS resp. Chademo samt ett Typ 2 uttag för AC laddning på 43 kW. Betalning görs via RFID-kort, sms eller webbapp. Mer utförliga instruktioner för de olika betalmetoderna finns att läsa på snabbladdaren samt på Fortums sida om Charge & Drive .

  Närservice

  Kvarteret Garnisonen
  Kvarteret Garnisonen ligger på Östermalm i Stockholm, mitt emellan City och grönytorna på Kungliga Djurgården. Kvarteret består av byggnaderna Svea Livgarde, Göta Livgarde, Karlahuset samt Port 108.

  Restaurang & café
  Combo  - Karlavägen 106, Telefonnr: 08-545 875 30
  Panini  - Karlavägen 100, Telefonnr 08-660 88 15
  K-märkt  - Karlavägen 100, Telefonnr 08-466 88 90 
  DC Catering  - Karlavägen 100, Telefonnr 08-660 72 72
  Café Marrakech - Karlavägen 100, Telefonnr: 08-33 98 39
  FAVO  - Karlavägen 110, Telefonnr: 0735-03 86 35

  Närservice
  Nordic Wellness, Gym & träning - Karlavägen 100
  Pitstop Biltvätt & Meca Verkstad - Banérgatan 30
  Coop Nära - Karlavägen 102
  Posten - Karlavägen 102
  Systembolaget - Karlavägen 100A
  Lloyds Apotek - Karlavägen 100A 

  Receptionerna
  Garnisonens två receptioner på Karlavägen 100 och 108 fungerar som nav i vårt stora kvarter. Genom vår servicepartner Coor kan du beställa det du behöver när du behöver det, till exempel telefoni, vaktmästeri eller catering. Läs mer på Coors hemsida. Se även mer här på Hyresgästinfo under fliken ”Service i fastigheten”.

  Takterrasserna
  I kvarteret finns även en terrass med vidsträckt utsikt över staden. Med ingång från Karlavägen 108, via hiss 3, når man terrassen på 15:e våningen där det på sommaren finns stolar och bord för den som vill äta sin lunchlåda med hela Stockholm som bakgrund.
  För den höjdrädde så finns en terrass på lägre altitud på Karlavägen 100. Här har Bee Urban anlagt en fantastisk stadsodling där man kan vandra runt bland hallonbuskar, solrosor och samtidigt lära sig om stadens ekosystem. Läs mer på Bee Urbans hemsida .

  Konsten
  I Garnisonen finns även en konstsamling av rang. Längs med pelargången mot Karlavägen finns konstverk i alla entréer, och inne på Karlavägen 100 finns olika konstverk som spänner över flera hundra år. Här syns kända konstnärer som Hertha Hillfon, Torsten Renqvist och Mats Åberg. Ofta ordnas konstvandringar i området, kontakta receptionerna på Karlavägen 100 och 108 för mer information. Där finner du även vår konstbroschyr och boken om Garnisonens konst.

  Kvarteret Garnisonen i siffror
  Lokalarea ca 180 000 kvm
  Tomtarea ca 85 000 kvm
  Större företag ca 170 st.
  Antal som arbetar i kvarteret uppgår till ca 5 000 personer
  Garageplatser ca 650 st.
  Markparkering ca 250 st.
  Antal fönster bara på Karlahuset (byggnaden längs med Karlavägen) uppgår till ca 4 500 st. 

  Visste du att Karlahuset har en av Sveriges längsta fasader, ca. 350 meter lång! 

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna