Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Bäckvägen, 18 - Edsberg

Bäckvägen 18, Edsberg, Sollentuna

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  902 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Med lagerlokal nära Stockholm city, E4 och Arlanda flygplats får ni som hyresgäst ett perfekt distributionsläge.

  Lagret har en varierande takhöjd från 4,5m upp till 9,8m, bärighet på 1 ton/ kvm och en flexibel yta som kan anpassas efter egna behov. Pentry och toalett kan byggas till om man så önskar.

  Här kan ni också hyra kontor i samma fastighet.

  Det finns en låst bakgård vilket ökar säkerheten och underlättar inkörningsflöden och inlastning. Delar av gården är möjlig att förhyra.

  Övrigt

  I denna fastigheten huserar verksamheter som sysslar med allt från grävskopor, växter och till dans. Det i ett område med både kontors- och industrifastigheter och med ett bostadsområde in på knuten. Här har vi kompletterat kontorsbyggnaden med en ny modern lagerbyggnad.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Fastigheten ligger intill Häggviksleden, också kallad norrortsleden, endast en kort bit efter E4:ans avfart. Ett smidigt läge för dig som färdas med bil. In till City tar det inte mer än cirka 25 minuter och till Arlanda flygplats cirka 15 minuter.

   Färdas du kommunalt åker du enklast med pendeltåg från Stockholms Central mot Märsta. Pendeltågsstationen Häggvik är den stationen som ligger närmast, ca 15 minuters promenad. Men enklast är att kliva av vid Sollentuna och byta till någon av bussarna som tar dig närmare fastigheten.

   Parkering: Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna