Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Mätarvägen, 9 - Kungsängen

Mätarvägen 9, Kungsängen

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  540 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Välkommen till denna nyproducerade lokal om 540 kvadratmeter! Här har ert företag ett exceptionellt skyltläge, precis vid infarten till Brunna. Lokalen passar för olika sorters verksamheter som lager, produktion eller butik.

  Den moderna och mycket rationella lokalen med 5 meter i takhöjd skapar en yta med effektiv lagerhållning på höjden. På entresolplanet har man möjlighet att ha kontors- och personalutrymmen som kan anpassas efter era behov. Markporten med måtten 2,8 meter hög x 2,4 meter bred gör
  det enkelt med in- och utlastning.

  Goda parkeringsmöjligheter finns utanför lokalen.

  Tänker ni också på hälsa och hållbarhet? Då kan vi berätta att den här lokalen ligger i en miljöklassad fastighet med certifieringen: Miljöbyggnad Silver, vilket säkerställer att byggnaden är både hälsosam och hållbar. Dessutom kommer det att finnas ett utomhusgym i området som är tillgängliga för alla året om. Då Brunna växer så det knakar väljer många företag att etablera sig i Brunna med den strategiska placeringen vid E18 och det goda företagsklimatet i kommunen.

  Ta chansen att etablera er i Brunnas bästa läge!

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Närhet till E4 och E18 gör det lättillgängligt med både lastbil och bil. Du når både Arlanda och Bromma flygplats med bil på bara 30 minuter.
   Med busshållplats inom gångavstånd är det också enkelt att ta sig till Kungsängens pendeltågsstation.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna