Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Lindetorpsvägen, 11 - Enskede-Årsta-Vantör

Lindetorpsvägen 11, Enskede-Årsta-Vantör, Johanneshov

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  1343 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  70 dagar sedan
 • Snitthyra i området

  2100 kr/m²/år

  Beskrivning

  Välkommen till denna lokal med kontor, omklädningsrum, tvätthall och varmgarage.

  Planlösningen i kontorsdelen består av rumsindelade kontor och två större konferensrum. Kontoret har fyra möjliga entréer vilket möjliggör för en extern del och en intern del. Goda förvaringsmöjligheter finns med tre stycken förråd.
  Kontorets ljusa ytskikt skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

  Till lokalen hör en terass där man kan avnjuta en god lunch eller en kopp kaffe med kollegorna.

  I byggnaden mitt emot hittar ni restaurang Cicada. Här serveras varje dag en härlig lunchbuffé.

  Det finns två omklädningsrum, ett för herrar och ett för damer. Gemensamt för de båda omklädningsrummen finns en bastu som erbjuder avkoppling.

  I anslutning till kontoret finns tvätthallen/ lagret. Porten till tvätthallen är bred, vilket ger utmärkta möjligheter för större fordon att köra in. Intill tvätthallen finns en lageryta med goda förvaringsmöjligheter.

  Varmgaraget med plats för 14 parkeringsplatser har två stora portar och två förråd för förvaring. Hit kan ni som hyresgäst få en helt egen access.

  Lagret/ garaget om 180 kvm har en parkeringsplats. Garageporten ger smidiga in- och utlastningsmöjligheter. Lokalen har en ramp som leder ned till lagerytan.

  Lokalen har tillgång till markinlastning och lastkaj för smidiga leveranser.

  Övrigt

  Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och en mindre del lager.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten.

   För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

   Gott om parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

   Parkering: Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna