Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager om 194 kvm mot lastkaj som hyrs ut tillsammans med kontor från 299 kvm

Fryksdalsbacken 12, Farsta, Farsta

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  194 - 493 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Snitthyra i området

  1400 kr/m²/år
 • Våning

  4

  Beskrivning

  Kontorslokal om 299 kvm belägen i konceptfastigheten Point Farsta med svårslagna kommunikationer 15 min från Stockholm C.

  Lokalen har ett fint ljusinsläpp tack vare ett högt och fritt läge på plan 4 i huset och fönster i tre väderstreck. I dagsläget har lokalen en flexibel och blandad planlösning med såväl öppna ytor som större och mindre rum, pentry och 4 wc. Möjlighet finns till omgående tillträde.

  Här finns också alla förutsättningar att få en skräddarsydd lokal där utformning och rumsindelning anpassas helt efter er verksamhets behov.

  Point Farsta är en konceptfastighet som kommer att moderniseras genom att skapa toppmoderna lokaler, ge huset en modern exteriör med stora glaspartier och inbjudande utemiljöer samt erbjuda service som gör att ert företag och medarbetare kan fokusera på det viktigaste. Sammantaget kommer insatserna att omvandla huset till en fullservicefastighet.

  I Point Farsta erbjuder vi lokaler utformade helt utifrån ert företags specifika behov oavsett om ni vill sitta rumsindelat, aktivitetsbaserat eller i landskap.

  Ring eller maila så får du veta ännu mer om hur Point Farsta byggs om för att erbjuda moderna, funktionella och inspirerande kontor!

  Lokalens utforming

  Lagret består av en öppen yta, samt pentry, wc och förråd i bakkant.
  I dagsläget har lokalen en blandad planlösning.
  I direkt anslutning till lokalens entré finns en stor öppen yta samt pentry och våtgrupp med 4 wc.
  Längre in i lokalen finns två kontors- och mötesrum och innanför dessa finns en stor öppen och ljus yta med fönster i två väderstreck.

  Lokalens utformning och rumsindelning har mycket goda förutsättningar att anpassa utifrån ditt företags behov och önskemål.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Fastigheten Point Farsta är lättillgänglig oavsett om du färdas med bil eller med allmänna kommunikationer:

   Bil: Fastigheten ligger i nära anslutning till bl.a. Nynäsvägen (väg 73) och Magelungsvägen (väg 271). Kommunikationsplattformen kommer på sikt att förbättras ytterligare, då Stockholms stad skapar nya tillfartsvägar från Nynäsvägen och Farsta Centrum i samband med etableringen av Larsboda livsmedelscentrum i området.

   Buss: Precis intill fastigheten finns hållplats för linje 830 som går med täta avgångar mellan Farsta Centrum och Handenterminalen, samt linje 184, mellan Farsta Centrum och Larsboda. I närheten finns även hållplats för linjerna 828 och 831.

   Spårbunden trafik: Inom 5 minuters promenadavstånd når man både pendeltåg och tunnelbana. Pendeltågsstationen Farsta Strand ligger bara ca 300 m bort och tunnelbanestationen med samma namn finns på ca 600 m avstånd. Här finns även hållplats för ytterligare ett tiotal busslinjer.

   Parkering: Det finns gott om parkeringsplatser att hyra på parkeringen i direkt anslutning till huset. Dessutom är det fri parkering på gatorna runt fastigheten.

   Närservice

   I Point Farsta finns redan idag både restaurang och gym. Genom den kommande omvandlingen av fastigheten kommer den att tillföras ytterligare service för sina hyresgäster genom exempelvis en uppdaterad och inbjudande restaurangmiljö med loungedel, möjlighet att boka mötes- och eventlokaler i huset, co-workingkontor, cykelrum, omklädningsrum och duschar.

   Dessutom kommer fastighetens fasad uppdateras och ges ett modert uttryck, entréer glasas upp och man skapar en inbjudande utemiljö.

   I Larsboda finns i dagsläget tre lunchrestauranger, med god variation i sitt utbud. På sikt kommer det högst troligt att öppna ännu fler restauranger, i samband med etableringen av det planerade Larsboda livsmedelscentrum intill fastigheten.

   Farsta Centrum, med bl.a. 150 butiker och drygt 25 restauranger/caféer, ligger endast några minuters bilväg bort och är en mycket väletablerad handels- och mötesplats med ett mycket brett utbud av såväl handel och restauranger som övrig service.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna