Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Rinkebyvägen, 35 - Djursholm

Rinkebyvägen 35, Djursholm, Danderyd

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  1650 - 5000 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Precis intill E18 i Danderyd kan vi erbjuda ett utmärkt tillfälle för etablering i nybyggda lokaler, som skräddarsys för att passa tillträdande hyresgästs behov. Här finns möjlighet att skapa toppmoderna lokaler för exempelvis försäljning, produktion, höglager för lager/logistik eller idrott.

  Tomten, som är obebyggd i dagsläget, omfattar drygt 5 000 kvm och ligger mittemot den nyuppförda tennis- och padelhallen Catella Arena som drivs av tennisstjärnorna Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström.

  Lokalerna och den nya byggnaden utformas givetvis i samråd med tillträdande hyresgäst för att optimeras för den tänkta verksamheten, Lokalytorna kan byggas i ett spann mellan ca 1 650 - 5 000 kvm, med upp till tre våningars höjd.

  Då tomten ligger i norra delen av Danderyd, i nära anslutning till Täby och Djursholm, så lämpar den sig synnerligen väl för dig som vill nå en mycket köpstark målgrupp. Tomten har även ett bra skyltläge mot intilliggande E18 för dig som vill exponera ditt varumärke mot den vältrafikerade vägen.

  Tveka inte att kontakta oss för att få reda på mer om de unika möjligheterna till etablering i skräddarsydda lokaler i attraktiva Danderyd.

  Lokalens utforming

  Den eller de byggnader som uppförs på den 5 058 kvm stora tomten anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst, för att möta dennes önskemål om yteffektiva och moderna lokaler. Här får du andra ord alltså en unik möjlighet att redan från början planera för optimala lokaler som passar din verksamhet och dina behov.

  Kommunikationer

  Fastigheten nås bekvämt med bil då den ligger ett stenkast från E18 och nås via avfarten vid trafikplats Danderyds kyrka och Danderydsvägen.

  Något hundratal meter från fastigheten finns busshållplats som trafikeras av linje 602 (Danderyds sjukhus - Djursholms torg)

  Drygt 900 meter från fastigheten finns även Roslagsbanans station Djursholms Ekeby.

  Parkering: Det finns gott om plats för fordon på den stora tomten, som i dagsläget används för just fordonsparkering.

  Närservice

  Ett hundratal meter från fastigheten finns Danderyd Catering & Gourmet som serverar lunch och erbjuder Catering. I området finns även populära restaurang Östergårds som erbjuder lunch, middag och catering, konferens och festvåning. I närliggande Enebyängens handelsplats finns fler restauranger, samt ett antal butiker med ett brett utbud av varor och tjänster.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna