Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Gårdsfogdevägen, 16 - Bromma

Gårdsfogdevägen 16, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  170 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Nu finns denna lagerlokal om 170 kvm tillgänglig. Lokalen har en smidig access från garageplan vilket underlättar vid logistikflöden.

  Lagerlokalen har en bra takhöjd och en bred port som ger en god funktion.

  Övrigt

  Här har du fastigheten som visar upp sin bästa sida. Med en ny fasad mot den trafikerade Ulvsundaleden. Fastigheten, som som består av kontor och till viss del lättproduktion förvärvades 2001.

  Kommunikationer

  Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

  Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

  Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

  Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

  Parkering: Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

  Fler foton

  Ledigt Lager om 170 m², på Gårdsfogdevägen 16, Bromma
  Ledigt Lager om 170 m², på Gårdsfogdevägen 16, Bromma

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna