Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Gårdsfogdevägen, 16 - Bromma

Gårdsfogdevägen 16, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  175 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  42 dagar sedan
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Nu finns denna lagerlokal om 175 kvm tillgänglig. Lokalen har en smidig access från garageplan vilket underlättar vid logistikflöden.

  Lagerlokalen har en bra takhöjd och en bred port som ger en god funktion.

  Parkeringsplats direkt utanför lokalen ingår för bästa möjliga in- och utlastning.

  Övrigt

  Här har du fastigheten som visar upp sin bästa sida. Med en ny fasad mot den trafikerade Ulvsundaleden. Fastigheten, som som består av kontor och till viss del lättproduktion förvärvades 2001.

  Kommunikationer

  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
  Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

  Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

  Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

  Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

  Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

  Parkering: Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna