Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Lager - Fredsforsstigen, 22 - Bromma

Fredsforsstigen 22, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Lager
 • Storlek

  221 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  22 dagar sedan
 • Snitthyra i området

  1500 kr/m²/år

  Beskrivning

  Söker du en kombilokal nära city? Då passar denna lokal utmärkt för er.

  Planlösningen i kontorsdelen består av en öppen yta, ett konferensrum och pentry. Lagerdelen som kan användas till lättare plocklager består av en stor öppen yta och har direkt anslutning till lastkaj för smidig in- och utlastning.

  Lokalen har fina, ljusa ytskikt och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

  Övrigt

  En arkitektonisk dröm med den tidstypiska och karaktäristika fasaden som också är kulturklassad. Fastigheten uppfördes under sent 1950-tal och ägdes länge av Uppsala Universitet innan Castellum förvärvade den. Fastigheten består till största del av kontor och har några mindre lagermöjligheter med en stor gemensam lastkaj. Fredsfors 14 ligger med trevlig utsikt över Bällstaån i ett område som är under utveckling i och med att Stockholm växer.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig.

   Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby.

   Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

   Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

   Parkering: Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage eller hyra rörliga tillstånd utomhus. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00. Vi vill vara ett hållbart fastighetsföretag och vill göra det enkelt för våra hyresgäster transportera sig miljömedvetet. Är du intresserad av att kunna ladda din elbil på jobbet kan du kontakta din Biträdande förvaltare för mer information.

   Fler foton

   Ledigt Lager om 221 m², på Fredsforsstigen 22, Bromma
   Ledigt Lager om 221 m², på Fredsforsstigen 22, Bromma
   Ledigt Lager om 221 m², på Fredsforsstigen 22, Bromma
   Ledigt Lager om 221 m², på Fredsforsstigen 22, Bromma

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna