Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Industrilokal - Fakturavägen, 4 - Jakobsberg Västra

Fakturavägen 4, Jakobsberg Västra, Järfälla

 • Lokaltyp

  Industri
 • Storlek

  644 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  I Veddesta Industriområde finns denna kombilokal bestående av ca 322 kvm lager och ca 322 kvm kontor.

  I markplan finns lagerytan som har en takhöjd om ca 3m samt en egen lastkaj med en portstorlek om 190cm x 240 cm.
  Kontorsytan på plan 2 har en rumsindelad planlösning med flera kontorsrum i olika storlekar, pentry/pausyta, wc/rwc samt omklädningsrum.

  Lokalen passar bra för lager, butik, studio/ateljé eller lättare produktion och via den egna entrén nås både lagerdelen och kontoret.
  P-platser finns i direkt anslutning till byggnaden.

  Övrigt

  En kontorsfastighet med tillgång till lastkaj. Här kan det ibland osa ost då byggnaden inrymmer bland annat ostförsäljning.

  Filer

  Planritning

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Veddesta industriområdet ligger alldeles intill E18 vilket gör det mycket lättåtkomligt med bil. Och restiden till Stockholms Central är knappa 20 minuter. Gällande parkeringsmöjligheterna har vi tänkt till både för dig och din kund och platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

   Vill du ta dig kommunalt till området är det att åka buss från bussanknytningarna vid de närmsta pendeltågsstationerna i Barkaby och Jakobsberg. Även bussförbindelse till Vällingby är nära, där anknytning till gröna linjens tunnelbana finns.

   Fler foton

   Ledigt Industri om 644 m², på Fakturavägen 4, Järfälla

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna