Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butiksyta om ca 15 kvm

Stjärntorget 2, Råsunda, Solna

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  15 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  29 dagar sedan
 • Hyresindikation

  Saknas
 • Byggår

  2015

  Beskrivning

  BUTIKSYTA
  Quick Office hur ut coworking i kontorsrum och flexplatser, mötesrum och butiksyta. Här finns ett unikt läge att hyra din egen butik bland de bästa lägen i gallerian. Butiksytan passar bra för de som vill finnas i gallerian och ha ett bra skyltläge.
  Butiken är ledig från 1/12-19 och passar bra för ex. tjänster och service till företag som även vill nå ut till konsument. Ex finans/försäkring, fastighetsförmedling och produktförsäljning.
  Finna även möjlighet att hyra ytan på korttid för POP-UP butik.

  NÄTVERKANDE
  Från butiken når man till de företag som hyr på Quick Office och som hyresgäst hos Quick Office träffar du många andra företagare och du ges möjlighet till nya samarbeten och affärskontakter. För att främja nätverkandet dukar Quick Office veckovis upp en välsmakande frukostbuffé.

  MEDLEMSKAP
  Som hyresgäst hos Quick Office erhåller du ett Quick Office-medlemskap. Medlemskapet ger dig en rad förmåner som t.ex. rabatt på logi hos Sveriges största hotellkedja Scandic, drop-in platser i mån av plats och 30% rabatt på mötesrum våra anläggningar i Stockholm och Malmö.

  MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
  Våra mötesrum är inredda för att vara inspirerande och trivsamma och har givetvis den senaste tekniken. I vårt största mötesrum finns upp till 14 personer i styrelsesittning.
  Mötesrummen bokas enkelt på quickoffice.se/motesrum. Du har även tillgång till mötesrummen på alla våra andra anläggningar i Stockholm och Malmö.

  HÖG SÄKERHET
  Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

  Kommunikationer

  Kontorshotellet ligger i nära anslutning till den stora entrén mot Stjärntorget där pendeltågsstationen Solna finns med endast 10 min resa till Stockholm Central. Flertalet busslinjer, spårvagn och närhet till både E18, E20 och E4. Fri parkering i garaget i upp till 4 timmar.

  Närservice

  Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna