Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butik - Evenemangsgatan, 17 - Råsunda

Evenemangsgatan 17, Råsunda, Solna

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  109 m²
 • Inflytt

  2019-10-01 eller enl. ö.k.
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Snitthyra i området

  3500 kr/m²/år

  Beskrivning

  I expansiva Arenastaden finns möjlighet att etablera butik, kontor eller showroom i en yteffektiv lokal om ca 109 kvm.

  Lokalen har en imponerande rymd med takhöjd om hela 5,65 m och erbjuder en öppen yta med perfekt skyltläge och stora glaspartier mot Evenemangsgatan.

  Ytskikten i lokalen är genomgående smakfulla och påkostade. Via en handsvetsad smidestrappa i lokalens bakre del når man ett entresolplan om ca 23 kvm som ger en avskild yta för möten eller arbetsplatser.

  Under entresolvåningen återfinns ett stilrent pentry, förvaring i form av platsbyggda skåp, yta för ytterligare arbetsplatser samt förråd/städ och wc.

  Lokalen har ett perfekt läge mot välbesökta Evenemangsgatan där ett flertal större företag har sina kontor och många människor har sina arbetsplatser. På en minut till fots når man Mall of Scandinavia med sitt stora utbud av shopping och service.

  Lokalen är tillgänglig från 1/10 2019. Ingen överlåtelseavgift utgår.

  OBS! ej aktuellt med verksamheter inom mat & dryck.

  Lokalens utforming

  Lokalen fördelas på en öppen yta med generös takhöjd om hela 5,65 m. I lokalens bakkant finns effektiv förvaring i form av pentry, platsbyggda skåp, städ/förråd samt wc. På entresolplan finns plats för kontor eller möte.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Arenastaden är mycket lättillgängligt oavsett färdmedel.

   Tåg: Pendeltågstationen ligger ett fåtal minuters promenad bort och resan till Stockholm City tar 7 minuter. Med citybanan når man Odenplan på bara 3 minuter.
   Tvärbanan går från Arenastaden och Solna station hela vägen till Sickla udde.

   Buss: Här finns också ett tiotal busslinjer. 505X (Solna C-Ulriksdals station), 70 (Odenplan-Universitetet), 156 (Ulvsunda industriområde-Danderyds sjukhus), 176/177 (Mörby Station-Ekerö), 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), 515 (Odenplan-Sundbybergs station). 15 min från Solna C till Bromma flygplats och 13 min till Odenplan med buss 515

   Tunnelbana: T-Solna Centrum når man på 9 minuter till fots. 2025 ska Arenastaden få en egen tunnelbanestation på sträckningen Odenplan - Hagastaden - Arenastaden. Uppgång planeras i direkt anslutning till fastigheten på Dalvägen.

   Bil/flyg: Området är även lättillgängligt med bil med direkt närhet till både E4 och E18. Man tar sig enkelt till såväl Bromma som Arlanda flygplats. Elbussar via BRA trafikerar Arenastaden-Bromma var tjugonde minut på vardagar.

   Parkering: Varmgarage finns i fastigheten. Separat kö och avtal tecknas för p-platser. För besökare finns betalparkering såväl på Evenemangsgatan som på Dalvägen. Intilliggande Mall of Scandinavia har ett stort parkeringsgarage där besökare till området kan parkera.

   Närservice

   Arenastaden har lockat många stora företag med sitt goda kommunikationsläge och ett stort utbud av service. Bland de företag som etablerat sig i Arenastaden finns Vattenfall, SEB, Sodexo, ICA, Svenska Spel, Telia och Siemens.

   Här finns nationalarenan Friends Arena samt nordens största shoppingcenter Mall
   of Scandinavia med ca 210 butiker, restauranger, livsmedelsbutiker, gym, apotek mm samt en stor IMAX biograf. Utöver det ligger
   Arenastaden nära såväl Hagaparken som Råstasjön för fina naturupplevelser.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna