Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butik - Turebergs allé, 36 - Häggvik

Turebergs allé 36, Häggvik, Sollentuna

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  81 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas
 • Byggår

  2015

  Beskrivning

  Ny butikslokal i trivsamma Turebergs Allé. Lokalen har mycket bra exponeringsytor ut mot huvudgatan, inflyttningsklar enligt överenskommelse.

  Till denna yta söker vi dig med en etablerad butiksverksamhet som kan bidra till en bra atmosfär av liv och rörelse i kvarteret, exempelvis hantverk, café, service, samlings- eller utställningsverksamhet.

  Välkommen att kontakta oss för mer information!

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Fastigheten ligger på bekvämt promenadavstånd från pendeltåget. Det tar inte mer än 5 minuter att gå till pendeltågsstationen som tar dig till Centralen på cirka en kvart.

   Planer finns på att bygga ut spårvägen från Alvik, via Kista och Turebergs Allé till Sollentuna Centrum, samt en ny station för regionaltåg och pendeltåg.

   Parkering: Husen har ett gemensamt garage under mark. Garageplatser och parkeringsplatser utomhus finns att hyra.

   Närservice

   Både Sollentuna centrum och Stinsens Köpcentrum ligger på promenadavstånd och erbjuder ett fullt tjänsteutbud med affärer, apotek och restauranger. Även vackra Edsviken och grönområden finns runt hörnet.

   Fler foton

   Ledigt Butik om 81 m², på Turebergs allé 36, Sollentuna

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna