Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butik - Arenavägen, 27 - Enskede-Årsta-Vantör

Arenavägen 27, Enskede-Årsta-Vantör, Johanneshov

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  100 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  54 dagar sedan
 • Snitthyra i området

  3800 kr/m²/år

  Beskrivning

  Välkommen till en trevlig och yteffektiv lokal med mycket goda exponeringsmöjligheter i Globen City. Lokalen lämpar sig utmärkt till såväl butik som kontor.

  Den befintliga planlösningen erbjuder möjlighet för kontors-, mötes- och konferensdel, samt utrymme för butik med en välkomnande reception eller loungeyta vid entrén. Det finns även ett pentry med diskmaskin och ett helkaklat badrum. Samtliga ytskikt och material är i gott skick.

  Lokalen är i princip inflyttningsklar, men här finns givetvis ypperliga förutsättningar till omdisponering av ytorna för större och öppnare planlösningar samt aktivitetsstyrd användning. Med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva lokaler för de företag som vill profilera sig i hjärtat av dynamiska Globen City.

  Lokalens utforming

  Representativ yta som lämpar sig utmärkt för butik, showroom eller kontor. Gott om glaspartier som ger naturligt ljusinsläpp till lokalen. Vidare i lokalen finns möjlighet för konferens- och mötesrum, samt ett fräscht pentry och helkaklat badrum.

  Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa yteffektiva kontorslösningar med såväl öppna som rumsindelade planlösningar. Allt för att få till den moderna och representativa arbetsmiljön som får såväl era medarbetare som er verksamhet att blomstra.

  Om fastigheten

  Arenan 6 ligger närmast Gullmarsplan och innehåller kontor, restauranger och garage. Fastigheten består av två byggnader med 8 resp. 9 våningar. Den ena byggnaden är byggd i souterräng och har ingång från både plan 3 och 4. Flera av lokalerna har terrass. Hissförbindelse direkt från garaget till kontorsplanen.

  Övrigt

  Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.

  Filer

   Andra filer

   Kommunikationer

   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.
   Restider visar hur långt det är möjligt att ta sig från lokalen inom en viss tid, exempelvis vilka orter dina anställda kan bo i för att ha mindre än 30 minuter pendlingstid.

   Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

   Närservice

   I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

   Fler foton

   Upptäck området i närheten av denna lokal

   Fler lokaler som liknar denna