Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Rå industrilokal mitt i stan - möjligt att anpassa efter er!

Ekelundsgatan 4, Inom Vallgraven, Göteborg

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  474 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  5 dagar sedan
 • Snitthyra i området

  1500 kr/m²/år

  Beskrivning

  Nu erbjuds en lokal om 474 kvm i centrala stan. Lokalen är idag helt rå och har härlig industrikänsla! Lokalen är belägen i gatuplan och har stora skyltfönster ut mot gatan. Här är det bara fantasin som sätter gränser - lokalen kan bli antingen restaurang, kontor eller showroom. Eller varför inte en kombo? Lokalen går att anpassa efter nästa hyresgästs verksamhet och önskemål! Här finns också möjlighet att skapa en takterrass på ca 170 kvm.

  Lokalens utforming

  Flexibel

  Om fastigheten

  Idag är denna lokalen helt rå och har ett litet kök, toaletter och ett litet rum. Resterande yta är helt öppen och har endast pelare som inte går att ändra på eller ta bort. I fastigheten finns idag bland annat Hemverket, Inobi och gymnasieskolan Kitas. På ena taket finns möjlighet att bygga en takterrass.

  Övrigt

  Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

  Kommunikationer

  Buss- och spårvagnshållplatsen Domkyrkan är närmst. Härifrån går buss 16, 19 och 25 samt spårvagn 1, 2, 6, 7 och 11.

  Parkering: Parkeringshuset Kungsgaraget och Otterhällan ligger precis intill fastigheten

  Närservice

  Här finns all tänkbar shopping och service - lunch- och kvällsrestauranger, caféer, frisör, gym som Friskis&Svettis och Fitness24Seven, skola, hotell, tandläkare, vårdcentral, Biljardpalatset samt parkeringshus och busshållplats.

  Fler foton

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna