Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Flexibel lokal precis vid Heden - 164 kvm i två plan!

Hedåsgatan 3, Heden, Göteborg

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  164 m²
 • Inflytt

  Enligt överenskommelse
 • Inkommet

  58 dagar sedan
 • Snitthyra i området

  2100 kr/m²/år

  Beskrivning

  Nu erbjuds en lokal om 164 kvm på grymt läge i stan. Lokalen ligger i bottenplan och har stora skyltfönster mot Hedåsgatan. Lokalen är i två plan och entréplan är på 92 kvm och källarplan är på 72 kvm. Här finns alla möjligheter för kontor, butik, lager eller showroom. Eller varför inte kombinera? Planlösningen är öppen och entréplan har en liten toalett och ett lättare pentry, ner till källarplanet går en spiraltrappa och där är planet uppdelat i tre sektioner.

  I lokalen är det också möjligt att ha café - dock endast kall mat som sallad, bowls och smörgåsar. Det finns inte ventilation för restaurangkök eller varm matlagning.

  Lokalens utforming

  Öppen

  Om fastigheten

  Lokalen ligger i bottenplan och ovanför finns kontor och bostäder.
  164 kvm är fördelat i två plan, entréplan är på 92 kvm och källarplan på 72 kvm. Lokalen har en liten toalett, litet pentry men annars öppen planlösning.

  Övrigt

  Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

  Kommunikationer

  Här finns grymma kommunikationer - lokalen är placerade precis vid Heden, med alla tänkbara bussar. Berzeliigatan ligger också ett stenkast ifrån

  Parkering: Hedens parkering finns precis utanför lokalen

  Närservice

  Här finns all tänkbar service & shopping. Runt hörnet ligger populära restaurangerna Athena, Humm, Pasta+ och Lasse på Heden. En kort promenad bort är man vid Berzelii och Avenyn, vilket kan erbjuda service som Coop, apoteket, systembolaget och butiker som InterSport, Lindex, H&M och KappAhl bland annat.

  Fler foton

  Ledigt Butik om 164 m², på Hedåsgatan 3, Göteborg
  Ledigt Butik om 164 m², på Hedåsgatan 3, Göteborg
  Ledigt Butik om 164 m², på Hedåsgatan 3, Göteborg

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna