Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butik, café, showroom eller kontor? Nyproducerad lokal på 73 kvm i Kvillestaden!

Herkulesgatan 13, Brämaregården, Göteborg

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  73 m²
 • Inflytt

  2018-4-1
 • Inkommet

  längre än 3 månader
 • Hyresindikation

  Saknas
 • Byggår

  2018

  Beskrivning

  Butik, café, showroom eller kontor? Nu erbjuds en lokal på 73 kvm i Kvillestaden, på Hisingen. För den som vill ha mycket av allt, finns knappast något bättre läge än centrala Hisingen. Här ligger hela stadens nöjesliv, kultur, shopping och gatuliv praktiskt taget framför dina fötter!

  Lokalen har öppen planlösning och stora skyltfönster ut mot Herkulesgatan

  I lokalerna finns pentry, förråd samt en tillgänglighetsanpassad toalett. Lokalerna kan användas som butik, kontor eller showroom. Möjligheterna här är många! Lokal 1 (Herkulesgatan 15) är dessutom lämpad för caféverksamhet.

  Lokalens utforming

  Öppen planlösning

  Om fastigheten

  Lokalen på Herkulesgatan 15 har öppen planlösning med stora fönster ut mot gatan. I lokalen finns också ett pentry, förråd samt toalett med dusch (tillgänglighetsanpassad). Denna lokal är lämplig för caféverksamhet då den är utrustad med fettavskiljare och delvis förberett med imkanal.

  Övrigt

  Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

  Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

  Kommunikationer

  Hjalmar Brantingsplatsen ligger bara ett stenkast bort och är knutpunkt för 35 busslinjer och tre spårvagnslinjer. Restid till Nordstan är 4 minuter. Dessutom finns också busshållplatsen Madängsgatan som endast ligger 200 meter bort. Bilpoolen Sunfleet finns i området

  Parkering: Finns i området

  Närservice

  I området finns all tänkbar service och kommunikation - i området finns flertalet caféer och restauranger, gym, livsmedelsbutiker, apotek och förskola. I närheten ligger också Kville Saluhall, Lundbybadet, Lundby Närsjukhus samt Frihamnen med Jubileumspark med offentlig bastu och pool. Ett stenkast bort ligger också Hjalmar Brantingsplatsen och Backaplan med över 120 butiker, caféer och restauranger.

  Fler foton

  Ledigt Butik om 73 m², på Herkulesgatan 13, Göteborg
  Ledigt Butik om 73 m², på Herkulesgatan 13, Göteborg
  Ledigt Butik om 73 m², på Herkulesgatan 13, Göteborg

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna