Kostnadsfri sökhjälp

powered by INGRID

Butik - Archimedesvägen, 1 - Bromma

Archimedesvägen 1, Bromma, Bromma

 • Lokaltyp

  Butik
 • Storlek

  281 m²
 • Inflytt

  Kontakta uthyraren
 • Inkommet

  21 dagar sedan
 • Hyresindikation

  Saknas

  Beskrivning

  Välkommen till denna ljusa och fina butikslokal/ showroom i perfekt läge i Bromma, Mariehäll. Med lastkaj i anslutning till lokalen blir det smidigt för in – och utleveranser.

  Lokalen har en generös takhöjd och stora fönster som ger en härlig rymd och ett fint ljusinsläpp vilket passar utmärkt för showroom.

  Lokalens planlösning består av en stor och öppen yta passande för showroom, ett kontor och två förråd med goda förvaringsmöjligheter.

  Övrigt

  Här har Castellum omvandlat ett tidigare färskvarulager till ett modernt handelshus med starka varumärken. Gott om parkeringsplatser och närhet till både stan och Bromma Blocks har gjort att många av de stora kedjorna valt att etablera sig här.

  Filer

  Planritning

  Andra filer

  Kommunikationer

  Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan passerar genom Mariehäll och stannar på hållplats Karlsbodavägen. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbybergs Centrum med pendeltåg, tunnelbana och bussar ligger inom gångavstånd.

  Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar.

  Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

  Parkering: Aimo Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. För dig som arbetar här finns möjlighet att hyra rörliga tillstånd. Det finns även besöks- och kundparkering i området. För mer information, kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00.

  Fler foton

  Ledigt Butik om 281 m², på Archimedesvägen 1, Bromma
  Ledigt Butik om 281 m², på Archimedesvägen 1, Bromma
  Ledigt Butik om 281 m², på Archimedesvägen 1, Bromma

  Upptäck området i närheten av denna lokal

  Fler lokaler som liknar denna