Bli matchad

Space Sergels Torg 12

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Space Sergels Torg 12.

Digital kulturKreativt

2400

Anläggnings storlek

33

Mötesrum

Öppnades Dec. 2021

Bekvämligheter

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Frukost

Bar

Höj- och sänkbara skrivbord

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Space Sergels Torg 12. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Space Sergels Torg 12 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Space Sergels Torg 12. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Touchdown

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Access till våningsplan 1, 2, 3 och 4.

Om Space Sergels Torg 12, City

Välkommen till en riktigt spännande anläggning - med utrymme för den digitala kulturen! Visionen med Space är mer än ett coworking space. Här finns hela sju våningar som fokuserar på den digitala underhållningsbranchen. På plan 1 finns det konferensytor, deli samt community med öppna ytor, studios, mötesrum, samt några kontorsrum. I anläggningen finns också Sveriges nationalarena för e–sport, tre restauranger samt Space Club - ett gamingcenter två våningar under marken där du kan få uppfriskande drycker och mat från deras barmeny och spela PC-, VR- och konsolspel-hela natten. Space är alltså det perfekta kontorshotellet för er som verkar på den digitala nöjesarenan och letar efter ett ställe där ni kan nätverka med liknande företag och skapa samarbeten för tillväxt.

Om Space

Space är ett digitalt kulturcenter mitt i hjärtat av Stockholm. I en av Hötorgsskraporna, vid Sergels Torg finns här en fysisk träffpunkt för den digitala generationen. Här hittar ni några av de största områdena inom digital kultur - gaming, musik, content creation och digital kunskap, allt samlat under samma tak. The Space erbjuder en inkluderande miljö för människor att träffas, samarbeta och skapa.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten