Bli matchad

Helio Sveavägen 9

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Helio Sveavägen 9.

700

Anläggningsstorlek

Bekvämligheter

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Helio Sveavägen 9. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Helio Sveavägen 9 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Medlemskap

Medlemskap som erbjuds på Helio Sveavägen 9. Samtliga medlemskap säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Fast plats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Fixed desk

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ...

Open Flexplats

Kostnad/mån:
12345

kr/mån

Typ:
Flex desk

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du...

Om Helio Sveavägen 9, City

Helio kontorshotell vid Hötorget har ett av Stockholms bästa lägen med 360-graders panorama över stan. Anläggningen ligger centralt mitt i Stockholm och har hela stadens utbud av restauranger, service och kommunikationer precis runt hörnet. 17 våningar upp jobbar både etablerade företag, startups och solo-entreprenörer sida vid sida. Anläggningens community managers ser till att ni trivs och att allting fungerar som det ska. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum. Här finns också möjlighet att hyra mötes- och konferensrum - alla med storslagen utsikt, samt den stora loungen som är perfekt för kundevent och mingel.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio