Få hjälp

Helio Sveavägen 9

Bekvämligheter

Kontorslösningar

Om Helio Sveavägen 9, City

Helio kontorshotell vid Hötorget har ett av Stockholms bästa lägen med 360-graders panorama över stan. Anläggningen ligger centralt mitt i Stockholm och har hela stadens utbud av restauranger, service och kommunikationer precis runt hörnet. 17 våningar upp jobbar både etablerade företag, startups och solo-entreprenörer sida vid sida. Anläggningens community managers ser till att ni trivs och att allting fungerar som det ska. Här kan ni hyra flexibla arbetsplatser, plats i delat rum eller eget kontorsrum. Här finns också möjlighet att hyra mötes- och konferensrum - alla med storslagen utsikt, samt den stora loungen som är perfekt för kundevent och mingel.

Om Helio

Helio har ett flertal kontorshotell runt om i Stockholm med omnejd. De säger själva att de är ett “Workspace created to make you love Monday mornings” och de lägger stor vikt vid service och gemenskap. Hos Helio kan du hyra allt från öppna och flexibla platser till egna kontorsrum. Här finns också möjlighet till kontorslösningar för stora företag som behöver större yta. På varje anläggning finns community managers som ger hyresgäster och besökare service varje dag. Varje anläggning har flera mötesrum och på vissa av dem finns möjlighet att hyra podcaststudio. I alla medlemsskap ingår kaffe/te, frukt, inbjudningar till event

Medlemskap

Fast plats

Här har du ett höj- och sänkbart skrivbord i ett rum du delar med andra och kan ställa upp dubbla skärmar, pärmar eller andra saker du vill slippa ta hem eller låsa in. Om du behöver extra plats finns det låsbar förvaring i olika storlekar.

Hyra:
7350kr
Tillgång:
1 månad

Open Flexplats

Som Open-medlem sätter du dig var du vill i deras coworking-lounger. Behöver du fokus och tystnad har de fokusrum och telefonrum att använda. Låsbar förvaring i olika storlekar finns det med.

Hyra:
5350kr
Tillgång:
1 månad

Området

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Helio