Bli matchad

Arena Malmskillnadsgatan 36

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Arena Malmskillnadsgatan 36.

Centralt lägeMånga mötesrum

3000

Anläggningsstorlek

40

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Möblerad

Dusch

Frukost

Bar

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Arena Malmskillnadsgatan 36. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Arena Malmskillnadsgatan 36 vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på Arena Malmskillnadsgatan 36. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Flexplats

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Flexplats med access till loungeytorna hos Arena.

Om Arena Malmskillnadsgatan 36, City

Coworkinganläggningen Arena Sergel ligger mitt i hjärtat av Stockholm city, granne med Sergels Torg. I denna moderna och superfina anläggning finns det många mötesrum, flexibla arbetsplatser och privata kontor fördelat på tre våningsplan. Dessutom finns det fyra lounger och en unik parkterrass på nästan 2000 kvm på taket. Ta ert kontor till nästa nivå med coworking hos Arena i Stockholm city. Något som är unikt med Arena på Malmskillnadsgatan är att det finns två eldstäder där man kan samlas runt en fika, samt 10 loungesoffor utspridda över våningsplanen för avkoppling eller arbete. Det är upp till dig! Anläggningen har 31 mötesrum - perfekt för er som behöver god tillgång på mötesrum!

Om Arena

Arena är Vasakronans coworking-koncept och de finns utplacerade på flera orter runtom i Sverige. Här får ni tillgång till representativa och funktionella arbetsplatser och kontor i precis den utsträckning ni behöver. Väldigt flexibla lösningar som sticker ut på coworkingmarknaden och här finns gott om mötesrum. Varje coworking space erbjuder flexarbetsplatser, lounger för pauser och möten, möjlighet till eget kontorsrum och mötesrum efter behov. På alla Arenas coworking spaces är ergonomi, ljud, ljus och doft är genomtänkt i minsta detalj. Varierande miljöer, ergonomiska stolar, höj- och sänkbara bord, akustikväggar och smart teknik gör det enklare att prestera och fokusera. Välkomna till Arena Coworking!

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Arena