Bli matchad

A House Filmhuset

Se alla lediga kontor på kontorshotellet A House Filmhuset.

Modern inredningKreativ miljö

2000

Anläggningsstorlek

2

Mötesrum

Öppnades Jan. 2021

Bekvämligheter

Parkering

Kaffe

Hund tillåtet

Möblerad

Dusch

Frukost

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på A House Filmhuset. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på A House Filmhuset vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Öppna arbetsplatser

Öppna arbetsplatser som erbjuds på A House Filmhuset. Samtliga öppna arbetsplatser säljs per månad. Hyrs antingen självständigt eller i kombination med kontorsrum som extramedlemskap vid behov av mer kapacitet.

Work Club

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Fixed desk

Lobby

Kostnad:
12345

kr/person/mån

Typ:
Flex desk

Om A House Filmhuset, Ladugårdsgärdet

Välkommen till kontorshotellet A house Filmhuset på Borgvägen 1, Gärdet, en kreativ hubb och arbetsplats med filmisk inspiration. I denna brutalistiska betongikon, skapad av arkitekten Peter Celsing, finner du biografer, co-work-utrymmen, redigeringsstudios, konferensrum, bibliotek, restaurang och mycket mer. Här har historiska filmproduktioner som Ingmar Bergmans mästerverk och Roxette-videor spelats in. Med A house-medlemskapet får du mer än bara en arbetsplats; du får tillgång till en dynamisk gemenskap och en mängd förmåner. Utforska deras medlemskap, från flexibla platser till dedikerade skrivbord eller kontor, skräddarsydda för era behov. Lobby-medlemmar har flexibla arbetsplatser mitt i co-working-anläggningen i Filmhuset, med möjlighet att välja den plats som passar för dagen. Bokningsbara mötesrum, wifi och andra bekvämligheter ingår för en produktiv arbetsdag. För er som söker en egen plats i en kreativ miljö är Work Cluben perfekt med eget skrivbord, låsbart skåp och tillgång till mötesrum. För företag som vill ha närvaro på Filmhuset erbjuder ett filialmedlemskap er flexibla lobbyplatser och en månatlig heldagskonferens. A house tar hand om arrangemangen så att ni kan fokusera på ert arbete. Njut av torsdagsfrukost, lunchyoga, medlemsmingel och exklusiva erbjudanden på eventlokaler och redigeringsstudios. A house Filmhuset erbjuder även bokningsbara redigeringsstudios med teknisk support från NEP Sweden för filmredigering och ljudinspelning. A house skapar en arbetsmiljö där medlemsaktiviteter och gemenskap står i fokus. Pendlare har enkel tillgång med närhet till busslinjer och central placering. För bilpendlare tar det cirka 15 minuter från närområden som Södermalm och Vasastan. Upptäck A house Filmhuset, där arbete möter filmhistoria och där kreativiteten flödar.

Om A house

A House driver och utvecklar co-working för kreativ utveckling. De kurerar och vitaliserar arbetsplatser med samarbetskulturer där kreativa branscher kan växa. Alla A House destinationer huserar i ikoniska byggnader, som de utvecklar och moderniserar men behåller och hedrar dess ursprungliga arkitektur. I alla hus upptäcker ni ett ekosystem av kreativa individer och företag baserat på mångfald, inkludering och hållbarhet. A house skapar tillgängliga och raka miljöer som utstrålar känslan av att allt är möjligt. A House omformar kontexten för modernt arbetsliv och kollektiva upplevelser. Varje destination behandlas som en prototyp för en samarbetsmiljö, skapat och kurerat för att möta specifika nischer och vitalisera lokalområdet. A House är ett medlemshus där soloprenörer och större företag arbetar sida vid sida. Inspirerade av program med föreläsningar, seminarier och evenemang är de centralt belägna i Stockholm. Byggnaden, en brutalistisk ikon mitt i staden, har omarbetats från arkitektskolan till ett innovativt centrum. Återanvändande och omgestaltning av radikala idéer präglar A House, en "maskin för innovation". Byggnadens unika kvaliteter och nära anknytning till akademin genom ägaren, Akademiska Hus AB, skapar en miljö för nätverk och tvärvetenskapliga kopplingar. A House, som utgår från byggnadens radikala arv, fokuserar på att utveckla grundläggande mänskliga behov inom mat, skydd och kläder, med tillägg av gemenskap och medvetenhet om den digitaliserade världen.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från A house