Bli matchad

Växthuset Jägersrovägen

Se alla lediga kontor på kontorshotellet Växthuset Jägersrovägen.

ParkeringHundvänligt

356

Anläggningsstorlek

1

Mötesrum

Bekvämligheter

Parkering

Hund tillåtet

Dusch

Vilorum

Drop-in-rum

Tillgängliga kontor

Kontor och egna avdelningar tillgängliga inom 6 månader på Växthuset Jägersrovägen. 3 - 5m² kontorsyta per arbetsplats rekommenderas. För fler tillgängliga kontor på Växthuset Jägersrovägen vänligen ta kontakt med våra kontorsexperter som hjälper er med en skräddarsydd offert.

Om Växthuset Jägersrovägen, Västra Kattarp

Växthuset kontorshotell i Fosie strax utanför Malmö är en nyrenoverad anläggning som erbjuder kontor i olika storlekar med tillgång till gemensamma utrymmen. Som hyresgäst har ni också fri tillgång till mötesrum och konferenslokaler i alla deras anläggningar i både Sverige och Danmark. Gångavstånd till Malmö Persborg där det går både Pågatågen och bussar in till centrala Malmö. Dessutom finns det gratis parkering vid fastigheten.

Om Växthuset

Växthuset är en coworkingaktör som erbjuder prisvärda kontor där mycket ingår i avtalet. Bland annat erbjuder de kostnadsfri juridisk support samt bokförings- och revisionssupport. Växthuset har 29 anläggningar i Skåne och Danmark och som hyresgäst har du tillgång till mötesrum och konferenslokaler i alla deras anläggningar.

Området

Vanliga frågor och svar

Utforska andra kontorshotell i närheten

Utforska andra kontorshotell från Växthuset